RecordMyScreen iOS 7 update este disponibil in Cydia, permite inregistrarea actiunilor intreprinse pe ecranele iDevice-urilor noastre

  Dimineta v-am vorbit despre tweak-ul RecordMyScreen care este compatibil cu iOS 7 si ne permite sa inregistram tot ceea ce se intampla pe ecranele iDevice-urilor noastre, iar acum va spun ca update-ul pentru el este disponibil in Cydia. In acest articol puteti descoperi informatiile despre acest tweak dedicat iDevice-urilor noastre, el fiind disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

  1. Full Support for the iPad Mini
  2. Audio and Video are merged into a single file after recording is finished
  3. Partial Support for Retina Display iPads (set Video Size to 50% or 75% in Settings)
  4. Allow Trimming the video inside the app itself
  5. Some UI Fixes for iPads
  6. Redo the whole interface with code-only (no Interface Builder) to reduce overhead.
Articolul precedentPROMOTIILE sfarsitului de an
Articolul următorNokia retrage aplicatia HERE Maps din App Store, da vina pe iOS 7
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.