Un barbat cumpara doua iPod-uri din doua magazine americane, primeste radiere in schimb

  In SUA an de an apar in preajma sarbatorilor diverse povesti in care sunt prezentati oameni ce incearca sa achizitioneze produse Apple, insa in schimb sun pacaliti, cutiile produselor continand diverse obiecte, mai putin ceea ce isi doresc ei. Un caz asemanator a aparut saptamana aceasta in orasul american San Diego, un barbat preluand doua iPod-uri de la doua magazine Target, insa gasind in ambele cutii cate un set de radiere colorate. Totul a inceput cand barbatul a dorit sa achizitioneze un cadou de Craciun pentru sotia sa, asa ca a ales un iPod disponibil intr-un magazin Target, insa la deschiderea cadoului sotia a descoperit un set de radiere precum cele din imaginea de mai sus. Intr-o incercare de a returna produsul la un alt magazin Target, angajatii au crezut in povestea barbatului si i-au permis sa-si aleaga cutia unui alt iPod prezent in display-ul magazinului.

We get a black one out of the case, bring it up to the front. I tell the lady, you know what, I want you to open it this time, because I don’t want to take it home and have it be full of erasers and then you really won’t believe me.

We take this incident very seriously and worked directly with the guest to resolve the issue and make it right. We are looking into this incident and have no additional information to share.

  Barbatul a cerut de aceasta data unei angajate Target sa deschida noua cutie, iar in ea au fost gasite, surpriza….. tot radiere. Reprezentantii magazinului sustin ca nu au nici cea mai vaga idee in legatura cu problemele privind disparitia produselor inainte de achizitie, insa din moment ce vorbim despre acelasi tip de furt in doua magazine diferite, atunci probabil infractiunile au fost comise la furnizori, sau chiar in depozitele Target. Povestea aceasta este, probabil, unica in ceea ce priveste produsele Apple si este o noua dovada foarte clara a faptului ca orice cadou trebuie verificat pe loc la achizitie.