CCToggles permite personalizarea toggle-urilor prezente in Control Center

  CCToggles este un nou tweak conceput pentru a permite personaliza Control Center-ului din iOS 7, el aducandu-ne optiunea de a personaliza toate toggle-urile prezente in el. Mai exact, folosind acest tweak putem adauga noi toggle-uri in Control Center-ul iDevice-urilor, inlocuindu-le pe cele existente sau folosindu-le simultan. Prin intermediul unui meniu de setari, tweak-ul ne ofera posibilitatea de a inlocui toate scurtaturile pentru aplicatii prezente in Control Center, dar si toggle-urile pentru activarea diverselor functii, astfel ca puteti afisa exact ce aveti nevoie in el.

supports iOS 7, also iPad. You can customizing “Toggle” and “QuickLaunch” on ControlCenter. And you can set visibility and order of each item. If you want, you can make Toggle or QuickLaunch.

  CCToggles este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

13 COMENTARII

  1. Zaone .. Tocmai ce am instalat winterboard … Este compatibil partial in sensul ca modifica dupa respring icoanele din springboard dar nu sunt functionale temele pentru lockscreen

  2. @Burcea… Tocmai mi-ai confirmat nivelul tau de inteligenta. Esti taare destept. Ai ghicit, nu avea treaba cu topicul. Inteligentule !!! ca sa vorbesc pe limba ta.

  3. am intalat tweek`ul acesta si am pierdut toate tweek`urile din configurari..nu mai este nici unul.si chiar daca instalez altul tot nu apare(mentionez ca l`am dezinstalat pe acesta).

  4. de cand am instalat acest tweek le`am pierdut pe celelalte inclusiv pe acesta.orice as instala din cidya nu imi apare in configurarari.ce pot face?