BootStrap si RocketBootstrap rezolva problemele tweak-urilor care nu sunt afisate in aplicatia Settings

  Daca ati instalat multe tweak-uri disponibile in Cydia, atunci ati sesizat cu siguranta ca majoritatea dintre ele nu sunt capabile sa afiseze meniuri de setari in aplicatia Settings a iDevice-urilor noastre. Problema este cu plugin-ul PreferenceLoader care nu este compatibil cu iOS 7 si nu poate afisa acele informatii in aplicatia Settings, insa exista o rezolvare pentru aceasta problema. Pachetele care rezolva aceste probleme se numesc BootStrap si RocketBootstrap, ambele fiind disponibile in momentul de fata in Cydia, instalarea putandu-se face gratuit in terminalele noastre.

  Din pacate in cazul ambelor tweak-uri vorbim despre o incompatibilitate cu chip-ul A7 de 64 biti al iPhone 5S, iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina, asa ca niciunul dintre aceste pachete nu va functiona pe terminalele mentionate anterior. In aceasta idee nu veti putea folosi vreunul dintre cele doua pachete pentru a putea rezolva problemele PreferenceLoader-ului, astfel ca evitati sa le utilizati deoarece sunt inutile.

  Acestea fiind spuse, pachetul BootStrap poate fi instalat direct din repo-ul: http://cydia.myrepospace.com/PWN24K/ , iar RocketBootStrap se instaleaza automat cu unele tweak-uri disponibile in repo-ul http://rpetri.ch/repo. In final va spun ca aceste pachete trebuie dezinstalatr cand PreferenceLoader va fi compatibil cu iOS 7.