iFile 2.0 update aduce compatibilitate cu iOS 7

  iFile este fara discutie cel mai bun utilitar pentru administrarea fisierelor de sistem ale iDevice-urilor noastre, iar in cursul acestei zile versiunea 2.0 a aplicatiei a fost lansata in Cydia. Update-ul pus la dispozitie de catre utilizatori aduce o iconita noua pentru iOS 7, dar si un design special pentru noua versiune a sistemului de operare, rezolvarea unei probleme care impiedica inregistrarea utilizatorilor care au achizitionat aplicatia, iar in final ramane rezolvarea problemei privind inchiderea completa a aplicatiei.

  • Enhanced iFile to be compatible with iOS 7 including new icon, buttons, and iOS 7 look and feel.
  • Fixed crash when used tried to enter a PayPal registration email address (only required for people who did not buy in Cydia Store).
  • iFile could not be terminated on iOS 7 via the App Switcher. This could only be fixed by always exiting it when you background it. However, it will stay active for another 180 seconds after backgrounding. It does not quit if you play music in background.

  Din pacate aplicatia nu este 100% compatibila cu iOS 7 si nu functioneaza corect pe iDevice-urile cu chip A7, insa daca sunteti interesati de ea o gasiti gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia, aplicatia avand nevoie de o licenta pentru a va oferi functionalitate completa.

7 COMENTARII

  1. pana mea, jb prea repedes ia cum kkturioe asteam, am dat o gramada de bani pe tweakuri din cydia si nu merg, nu mi-e clar ce rb sa fac sa mearga kktul de ifile, de ce tb sa tin eu minte cum am cumparat???? ar tb sa meraga direct pe o cheie sigata…(

  2. Mie nu îmi merge nici un tweck am încercat toate metodele si nimic !! Se instalează dar nu îmi apar in settings ! Singurul care merge dar si ăla limitat este unlimtones . Dacă vrea cineva sa m-a ajute ii sunt recunoscător. Mulțumesc

  3. Off: Am vazut acum ca a aparut update la CcSettings in Cydia!
    Am facut udate si aduce: toggle pt 3G, Buton Home, VPN si sunt functionale!

  4. Am o intrebare(si imi cer scuze de offtopic): imi poate da cineva instructiuni sau ma poate directiona spre un tutorial de instalare a ios 7 pe iphone 4 cu pastrarea baseband

  5. @firekeeper: mersi de sugestie. Dar pentru a putea salva shsh cu ifaith nu trebuie sa am instalat ios 7.0.4? Iar daca fac asta se actualizeaza baseband… LA MULTI ANI!!!! SI UN AN NOU FERICIT!!!