iOS 8 concept ne prezinta un sistem de notificari mai bun (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=N9QfujEJE1M&w=580&h=370]

  Chiar daca jumatate de an de zile ne desparte de lansarea primei versiuni beta a iOS 8, iata ca avem deja un prim concept care incearca sa le arate celor de la Apple una dintre functiile pe care multi utilizatori si-ar dori-o in viitoarea versiune a sistemului de operare. Vorbesc despre o functie care ne-ar permite sa raspundem rapid mesajelor primite pe iDevice-uri direct din bannerul de notificare afisat in iOS, o functionalitate de acest gen fiind oferita de o multitudine de tweak-uri ale Cydia.

  Desi utilizatorii cer foarte multe lucruri, e greu de spus daca Apple le va implementa in iOS-ul sau, insa putem spera, nu?

9 COMENTARII

 1. iOS mult. Totul tine de marketing la apple. Sunt si o sa fie diferiti de toti si tocmai din cauza acestui marketing; noi utilizatorii iubim apple.

 2. @Dany daca implementeaza toate lucrurile odata care le dorim si exista pe piata deja intr-un sistem, nu mai au ce lansa apoi :))

 3. crezi tu demyco79?????? hmm!! ar fi foarte multe de scos!! android.ul cu toate ca nu.l sufar din cauza instabilitatii dar zici ca.i rup din alta lume la cate functii si optiuni are! wow! si apple deabia au scos optiunile alea sus si jos cu volum ,bluetoth si alte tampenii care de cand si de cand avea android.ul asa cv! si oricum de ce ar mai tine apple de originalitate cand numai aspectul ios.ului 7 lasa mult prea mult de dorit! pe bune!! asa mai bn sa scoata odata cu ios.ul lor 8 tot ce ar trebuie,si sa faca odata la cerinta clientilor,ca deaia se si da atata lume pe alte softuri concurente 😉

 4. Da corect nu va contrazic, Android are aceste lucruri plus multe altele ce tine de utilizare si interfata, dar cu un cost cam mare: Managementul de memorie si CPU este varza, consumul de baterie este dat peste cap in momentul in care pui si un simplu live wallpaper ca: Ripple Effects, sau Winter Snow fall. Nu ma incalzeste cu nimic un sistem de operare mobil care e customizabil pana in kernel daca s-ar putea atata timp cat nu aloca cum trebuie resursele si mananca baterie enorm de mult.
  Prefer IOS asa mai limitat cum este el, dar sa mearga asa cum trebuie. Cand ies dintr-un joc si il las in background inactiv, pai frate sa fie incactiv nu sa consume in continuare procesor si memorie. Cand iasa un update de soft sa il pot instala, nu sa astept luni de zile dupa producator ca dupa ce iasa sa dea gherle: vezi cazul Samsung cu 4.3
  Am avut si S4 si HTC One, nu pot spune ca nu am incercat Android, am incercat, dar ma dezamageste total la gestionarea resurselor si la consumul de baterie.

 5. mmm recent am achizitionat si un device cu android si totusi nu imi dau seama cum sa modific general afisarea notificarilor, nu stiu de ce toti spuneti ca este supercustomizabil, eu nu prea vad acest lucru. Si daca un custom simplu si anume, afisarea notificarilor, nu este de gasit, atunci este cam in urma. Sa intri in fiecare aplicatie si in setarile ei sa activezi/dezactivezi anumite functii nu este un feature pentru mine.
  Nici iOS nu este perfect, dar totusi ceva mai matur si mai bine legat de user. Se spune ca android este ceva mai avansat, sau pentru end user mai avansat, pai nene, are succes doar ca are terminale ieftine ca cei mai batrini nu ar folosi asa ceva.