Apple da startul promotiei Lucky Bag, ieftin vinde pungi de cadouri cu produse valoroase

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GnFejtDVEjM&w=580&h=370]

  Va spuneam anul trecut ca Apple va initia zilele acestea in Japonia o promotie numita Lucky Bag, oferindu-le clientilor interesati posibilitatea de a achizitiona pungi de cadouri in care se afla produse ce au o valoare mai mare sau egala cu pretul de achizitie a pungii. Apple comercializeaza o punga norocasa la pretul de 340$,  iar clientii o achizitioneaza fara a sti ce se afla in interiorul sau, dar compania a avut grija sa le pregateasca o serie de produse extrem de interesante.

  Incep cu tricoul pe care il vedeti in prima imagine, el fiind special facut pentru aceasta promotie, fiind acompaniat de inca 2 produse cu design special, un rucsac in valoare de 100$ si un Mophie Juice Pack Powerstation care costa inca 60$. Apple are 4 tipuri de Lucky Bags, aceste 3 produse sunt incluse in fiecare dintre ele, insa separat compania include cate un MacBook Air 11 inch, o tableta iPad Air Wi-Fi Only de 16 GB, un iPod Nano si o versiune veche a tabletei iPad Mini, care desigur ca este Wi-Fi Only.

Jaybirds BlueBuds X Bluetooth headphones ($169.95); Stem IZON app-controlled remote camera ($99.95); Logitech Ultimate Ears Mobile Boombox ($89.99); Square card reader ($9.99, or free when you sign up for Square); Jaybirds BlueBuds X Bluetooth headphones ($169.95); Logitech Ultimate Ears Mobile Boombox ($89.99); Incase Sports Armband Pro for iPod nano (29.95); Griffin Courier Clip for iPod nano ($24.95).

  Sa nu va ganditi totusi ca Apple este zgarcita, in fiecare dintre cele 4 tipuri de pungi regasindu-se, in mod aleator, si accesoriile prezentate mai sus, deci vorbim despre o promotie care ii ajuta pe clienti sa economiseasca sute de dolari la achizitie. Din pacate Apple deruleaza aceasta promotie doar in Japonia, insa poate intr-un viitor nu foarte indepartat o va extinde si in SUA/Europa.