Prima Pagina Apple Apple incepe sa produca primele unitati ale iWatch, intampina probleme probleme

Apple incepe sa produca primele unitati ale iWatch, intampina probleme probleme

  2014 este privit de catre multe persoane ca fiind anul in care compania Apple va lansa pe piata celebrul presupus smartwatch numit iWatch. Americanii par sa fie aproape de finalizarea design-ului si specificatiilor produsului, comandand partenerilor sai sa produca primele unitati ale celebrului ceas. Din pacate aceasta runda initiala de productie a generat si primele probleme, doar jumatate dintre unitatile fabricate fiind conforme cu standardele de calitate impuse de catre cei de la Apple.

Several wearable devices such as Apple’s iWatch and Qualcomm’s Toq are reportedly seeing less than 50% yield rates due to difficulties applying surface treatments on their metal injection molded (MIM) chassis, according to sources from the upstream supply chain. The MIM process is often used in the mass production of high-precision products with complicated industrial designs as it allows components to feature special shapes, but still maintain rigidness. MIM-made components used to be used inside products, but as the components are now becoming part of the external design, surface treatments have become an important process for the look of products.

  Principala problema a procesului de productie este, in aparenta, tratamentul de finisare a structurii exterioare a iWatch, Apple gandind un design complex pentru produsul sau. Stim cu totii ca Jony Ive concepe produse cu design-uri cat se poate de frumoase si complicat de produs, iar partenerii companiei americane trebuie sa gaseasca metode de a le produce la scara industriala. Avand in vedere ca vorbim, cel mai probabil, despre un stadiu avansat al procesului de dezvoltare, problemele se vor rezolva in timp si daca Apple va considera ca produsul trebuie sa ajunga pe piata, atunci el va fi lansat.

 • TKOn3

  Arata destul de misto in poza.Sper sa apara cat mai repede
  PS: frumoase nu cfrumoase 🙂

 • kelu88

  ar fi prea frumos sa fie adevarat, apropo tkon3! tu nu vz ca cu ios 6? deci e demult idee!sti? oricum soeram sa scoata cv mai misto decat gunoil ala de la samsung! 😉

 • kelu88

  si misto ar fi sa mearga pe orice device posibil, nu doar pe un telefon sau doua anume, wow! ar prea tare sincer

 • sori

  Din sursa aflam ca o sa avem o invazie de smart-watch-uri in 2014 . Din partea mea , sper sa fie un fail pt toti producatorii , pt ca este un produs absolut ne-necesar .
  Din pacate societatea de consum functioneaza dupa alte reguli . Daca reusesti sa protesti consumatorul , o sa creda ca intr-adevar are nevoie . Exemplul classic este Apple si clientii sai .

 • Simplu

  Sunt sigur ca Apple va trimite pe piata un iWatch frumos, pentru ca Apple face lucruri frumoase!
  Si normal, acum ma adresez lui @sori: exista 2-3 carcotasi care trebuie sa critice. De ce? Pentru ca se face si se incearca o evolutie. Normal trebuie sa se spuna ca nu e bun, nu se face, este o prostie.

 • Pingback: iPhone 6 si iPhone 6C ar putea fi lansate cu ecrane mari si o functie complet noua | iDevice.ro()

 • Pingback: iWatch - iata ce probleme majore ingreuneaza procesul de fabricare al smartwatch-ului Apple | iDevice.ro()