Cum rezolv problema status bar din iOS 7 dupa jailbreak cu evasion7?

  Daca ati facut jailbreak pentru iOS 7 folosind evasi0n7, atunci sigur stiti ca exista o mica problema cu status bar-ul sistemului de operare care este afisat in unele aplicatii exact precum vedeti mai sus. Problema are la baza Cydia si unele modificari facute de aplicatie dupa utilizarea sa pentru prima oara, insa partea buna este ca acum exista o rezolvare. Pentru cei dintre voi care nu doresc sa se complice prea mult exista un tweak numit StatusBarFix care urmeaza sa isi faca apritia in Cydia si care la instalare va rezolva imediat problema.

  Pentru ceilalti dintre voi exista un acest set de fisiere, sau acest program, ambele rezolvand problema imediat. Partea proasta este ca fisierele respective trebuie copiate in iDevice-uri si instalate folosind fie MobileTerminal, fie WinSCP, insa procedura nu este simpla. Pentru rularea programului conceput pentru Windows trebuie sa aveti OpenSSH instalat si putin curaj, eu nu l-am incercat pentru ca prefer sa nu ma complic inutil cu programe nesigure.

  De indata ce StatusBarFix va fi disponibil va voi anunta, iar deocamdata nu exista o alta rezolvare pentru problema status bar din iOS 7.