Prima Pagina BlackBerry Posesorii de iPhone-uri sunt cei mai destepti detinatori de terminale mobile, conform...

Posesorii de iPhone-uri sunt cei mai destepti detinatori de terminale mobile, conform unui nou studiu

  Intr-un razboi al fanboy-ilor si al terminalelor mobile, o companie din Marea Britanie a desfasurat un studiu prin care a incercat sa afle cat de destepti sunt posesorii de terminale mobile. Deruland studiul local, cercetatorii au aflat ca posesorii de iPhone-uri sunt cei mai destepti utilizatori de terminale mobile, ei fiind urmati de catre cei care utilizeaza terminalele din seria Google Nexus sau Samsung. Din pacate posesorii de terminale HTC, nOkia sau Blackberry nu s-au descurcat la fel de bine, insa baza de testare a fost mica.

  In imaginea de mai sus aveti o demonstratie a tipului de intrebari pregatite de catre cercetatorii britanici pentru cei dispusi sa participe la experiment, insa nu toate intrebarile sunt chiar atat de complicate. Daca sunteti interesati sa va testati putin prietenii sau colegii, atunci in aceasta pagina gasiti testul.

 • Guldur

  mi se pare absolut normal. odata ce alegi cel mai bun SO pt mobile sa fii mai destept decat celalat care alege android 😀

 • Calin

  Adică americanii sunt deștepții ? Ce gluma buna

 • sebi p

  Alt studiu facut de “cersetorii”….pardon cercetatorii britanici???

 • SiR Vladio

  Normal, cei cu IQ ridicat au o slujba cu un salariu ce le permite sa cumpere asa ceva.
  Restu cumpara cheapsung, mokia, etc :))))

 • Mihai B.

  Îmi plac glumele alea cu “cel mai bun S.O.” Cel mai bun sistem de operare nu există. Sunteți niște exemple clare de fanatici Apple.
  Dacă ai un salariu de 3000E / lună sau ai iPhone neapărat? Dacă are un Nexus 5 care prin Franța costa 350E,care e problema? Fiecare sistem de operare are problemele și calitățile lui. Poate unii chiar dacă au locuri de muncă destul de stresante își fac timp să bage un custom rom sau un tweak.

 • Sorin

  Corect,unii sunt chiar genii,spre exemplu eu,multumesc ! O.o

 • Luc1f3r

  what a bunch of bolocks

 • RaduD

  Recunosc, am doua device-uri Apple, cu cel mai bun sistem de operare de pe piata si da, sunt fan(atic) Apple!
  Care e problema?

 • Jack

  For some of you who are the smartest guys in the world: de cand aroganta e un atribut al inteligentei? (daca n-aveti mai mult de 12-13 ani ar fi o scuza, probabil, dar daca aveti mai mult e grav pentru ca ego-ul unui prost se “gadila” cel mai usor)

 • sori

  Se vede din comentarii cat de destepti sunt posesorii de iPhone ! Cred ca sunt la fel de limitati ca si sistemul de operare pe care-l folosesc .

 • RaduD

  Si ce ne mai place sa fim limitati, asa cu sistemul nostru de operare!

 • Guldur

  Mihai B. – vroiai sa spui ca sistemul de operare perfect nu exista. asta vroiai sa spui dar fiind androist nu ai percutat la fel de rapid (ca altfel aveai iphone =)) )
  eu am zis bine ca IOS e cel mai bun sistem de operare din cate exista acum.
  Nu e pefect, dar pe langa Android e de o mie de ori mai sigur si mai frumos si nu e atat de limitat ca tine de exemplu.
  Si nu trebuie sa ai salariu de 3000 de euro sa-ti iei iphone. Iphone e mai scump cu cateva sute de lei fata de unul din telefoanele prezentate in articol (vorbim de telefoane high end totusi nu de ieftineli de 300 de lei) deci nu e o diferenta de la cer la pamant intre un android high end si un iphone.
  Daca lucrezi cu mai multe aplicatii de internet banking si mai multe conturi de email nu e prea inteligent sa lucrezi pe Android nu-i asa? sa te lase baietasii fara bani, dar sa fii mandru ca esti Androist.

 • Guldur

  numai noi astia suntem fanatici, pentru ca avem iphoane. voi androistii nu sunteti fanatici, de asta sunteti atat de multi si comentati pe forumul asta mai mult decat posesorii de iphone.
  fanatic nu e tot aia cu posesor de iphone (hint pentru andoroistii mai lenti la minte).
  fanatic esti cand ai toata gama de produse Apple acasa, dar majoritatea “fanaticilor” au doar iphone ceea ce-i face doar posesori si nu oi cum sustineti voi.

 • Stefan

  Da Caline, de aia americanii sunt mult mult mult mai evoluati ca noi in toate domeniile, de prosti ce sunt 😉

 • Mihai B.

  @Galdur – În situația de față, tu ești cel limitat. Nu am atribuit nimănui vreo însușire plăcută sau nu. Am dat ca exemplu un salariu mare, pentru ca o persoană mai sus spunea că “oamenii cu iPhone au salarii mai mari…”
  Frumusețea ține de gusturi. iOS 6 arată foarte bine, cel puțin față de IOS 7,din punctul meu de vedere. Uita-te în postarea mea. Chiar am zis ca un S.O. NU EXISTĂ. Citești printre rânduri și comentezi. Imi place că te consideri mai deștept decât alții. Știu ca mi te-ai adresat și la fraza “pentru androidistii mai lenți la minte.”. Nu sunt bătut în cap și nu am zis ca userii iPhone sunt fanatici. Fanatici sunt cei care își considera obiectul PERFECT din ABSOLUT ORICE PUNCT DE VEDERE.
  Și nu, Android nu e perfect nici pe departe. Multe bug-uri la softurile instalate de Samsung, TouchWIZ este o mizerie, trebuie să îi instalezi un custom rom pentru a funcționa foarte bine, asta dacă nu ai Nexus.

 • Alin Cristian

  @zaone , vrei sa zici ca toate pitipoancele cu iphone sunt mai destepte ca oamenii de afaceri care inca mai detin blackberry? :))

 • Da, asta vreau sa zic, pentru ca eu am facut studiul asta in Marea Britanie, dap.

 • Mihai B.

  Testele astea generalizează oamenii. Fiecare persoana își cumpără un telefon care să îi satisfacă nevoile și care îl ajută în viața de zi cu zi. Dacă ai BlackBerry nu înseamnă că ești prost, dacă ai iPhone, nu înseamnă că ești un geniu / prea inteligent să te crezi prea tare.