Virtual Home modifica in totalitate functionalitatea butonului Home folosind Touch ID

  Saptamana trecuta v-am prezentat BioProtect, un tweak al Cydia care isi propune sa ne ofere posibilitatea de a proteja aplicatii ale iOS folosindu-ne amprenta. Desi BioProtect se dorea a fi primul tweak al Cydia care foloseste functionalitatea Touch ID, iata ca Virtual Home i-a luat-o inainte. Daca detineti un iPhone 5S, atunci stiti ca Touch ID-ul recunoaste imediat o atingere a inelului metali din jurul butonului Home, acest lucru activand cititorul de amprente care ne scaneaza degetul pentru a debloca terminalul, a autoriza plati, etc.

Requires iOS 7. Requires devices with Touch ID sensor. Use Touch ID sensor as Home Button and give your home button a break. Single Tap for Home Button. Tap and Hold for Multitask. This also enables devices to detect unlocking without the need to press home or sleep button first.

  O apasarea a butonului Home dezactiveaza Touch ID-ul, iar Virtual Home modifica aceasta functionalitate pentru a ne oferi o metoda noua de a utiliza butonul Home. Instaland acest tweak veti actiona functionalitatea butonului Home prin simpla atingere a inelului metalic din jurul sau, fara a mai fi nevoiti sa apasati efectiv pe el. Practic o simpla atingere a butonului Home ne scoate din aplicatii sau ne aduce pe prima pagina a Homescreen-ului, o atingere indelungata activeaza task switcher-ul, iar in LockScreen nu va mai trebui sa apasam butonul Home pentru a deschide ecranul terminalului.

  Folosind Virtual Home va asigurati ca butonul Home nu se va deteriora de-a lungul timpului, iar daca sunteti interesati de el, il gasiti gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.