Prima Pagina accesorii Smartlet promite sa-ti transforme iPhone-ul intr-un smartwatch (Video)

Smartlet promite sa-ti transforme iPhone-ul intr-un smartwatch (Video)

  Daca v-ati dorit un smartwatch insa nu ati avut bani sa va achizitionati unul, sau nu v-ati decis ce trebuie sa cumparati, ei bine Smartlet va vine in ajutor. Sa nu va imaginati totusi ca vorbim despre un dispozitiv care functioneaza ca un smartwatch sau se conecteaza la iPhone-ul vostru, pentru ca in realitate produsul este de fapt o simpla bratara cu o bucata de plastic in care putem introduce un iPhone. Ideea este de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a avea iPhone-ul tot timpul la indemana, iar pozitionarea sa deasupra incheieturii pare a fi o idee buna, cel putin pentru unii.

Smartlet is an iPhone case for your wrist. Instead of neurotically holding your phone waiting for a message or burying your phone in a pocket or purse, Smartlet keeps your hands free while keeping your iPhone in a super convenient location (your wrist). Unlike typical phone armbands that joggers use on their upper arms for running, Smartlet is: 1) minimalist by design, so that your iPhone’s full screen is available to view notifications (like a smartwatch); 2) designed to be worn with everyday shirts by holding your iPhone by its buttons and allowing the lower half of the device to fit over a shirt cuff; and 3) locks your iPhone securely in place through a patent-pending unidirectional button locking mechanism, so that you can easily slide your iPhone in and out when you need it.

  Smartlet este special conceputa pentru a tine un iPhone fix in loc in momentul in care este introdus in ea, asa ca nu ar trebui sa va faceti griji ca el ar putea sa cada. Chiar si asa, probabil putine persoane vor considera utila amplasarea unui iPhone in respectiva pozitie, iar daca produsul va avea succes sau nu vom putea afla in baza numarului de oameni dispusi sa contribuie pentru finantarea sa.

 • the1eyejack

  Mie imi place. Se gaseste undeva?

 • kelu88

  wow! O noua solutie de a.ti pierdele iphone.ul cat mai repede posibil!Sau!! ti.l poate fura! sau mai rau! fiind in romana poti fi kiar batut si jefuit cat ai zice peste!! doar acum! smarlet! in editie limitata! :)))))) ce idioti!!

 • kelu88

  In buzunar Nu le mai place iphone.ul!mai la moda este incomod acum!sti… :))))

 • The1eyedjack

  Sti… :))))))))

 • skull88

  @the1eyejack

  se gaseste la gunoi dupa ce-l voi cumpara doar sa am ce arunca:))))
  (no offence dar personal cred ca e o idee jalnica:|)

  reclamele pentru dry cooker sun de trei ori mai reusite =)))))))

 • The1eyedjack

  @skull88
  Posibil sa ai dreptate…oricum destul de interesanta smecheria.

 • skull88

  ideea cu ipod-ul ala mic mi s-a parut chiar geniala si chiar intentionez sa-mi iau unul cu o curea ok (ar fi si cam singurul lucru pe care l-as purta la mana) dar acum dupa asta mai ramane probabil sa vedem varianta pentru galaxy note 3 pentru cei care tin volanul numai din dreptul orei 12 ca sa ‘vede dujmanii’ apoi varianta pitzi cu prindere pe glezna.

 • The1eyedjack

  @skull88
  :)) you made my day!
  Aia cu note 3 ar fi tare pentru manelisti… cu bratara pe auriu sa se potriveasca cu ghiulul