CES 2014 ne aduce noi accesorii interesante pentru iDevice-uri si nu numai

  CES 2014 este probabil cel mai important eveniment IT al acestui an, sute de companii din intreaga lume adunandu-se in Las Vegas saptamana viitoare pentru a prezenta o parte dintre produsele pe care le vor lansa in 2014. In cazul iDevice-urilor vorbim despre tot felul de accesorii care potenteaza sau infrumuseteaza terminalele noastre, in cazul Mac-urilor vorbim despre acelasi lucru, insa desigur ca vor fi lansate si accesorii utilitare sau produse care interactioneaza cu iDevice-urile. Anual apar tot felul de astfel de produse, plus altele care au rolul de a ne proteja iDevice/Mac-urile, iar despre toate dintre ele veti citi aici in zilele urmatoare.

  In ciuda atentiei sporite acordate terminalelor mobile, CES 2014 contine produse din toate categoriile, electronice sau nu, iar in cadrul acestui eveniment vom vedea prezentate multe produse competitoare pentru cele ale Apple. Marile companii de pe glob urmeaza sa tina conferinte in care urmeaza sa prezinte o parte dintre noutatile interesante ale anului 2014, iar smartwatch-urile par sa fie in atentia multora, aceste dispozitive fiind acompaniate de alte produse care se interconecteaza cu terminalele mobile pentru a oferi diverse informatii.

  Acestea fiind spuse, in zilele urmatoare veti gasi toate informatiile importante legate de CES 2014 in aceasta sectiune.