HomescreenDesigner te ajuta sa-ti aranjezi iconitele in Springboard dupa bunul plac

  HomescreenDesigner este un tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau ne putem personaliza Springboard-ul iOS 7 dupa bunul plac. Tweak-ul a fost conceput in ideea de a ne oferi libertatea de a aranja iconitele in Springboard exact cum dorim, astfel ca doar imaginatia noastra poate inhiba procesul creativ. Folosind HomescreenDesigner putem concepe orice fel de layout-uri pentru fiecare pagina de aplicatii, putem afisa oricate aplicatii dorim in fiecare pagina, totul fiind facut fara efectuarea de respring/restart-uri pentru ca setarile sa fie salvate.

With Homescreen Designer, you can create, save AND apply layouts to your home screen, without even a respring! It takes minutes, even seconds, to design a very nice, symmetrical, layout that suits you. The hundreds of features allow you to easily make simple grid layouts, as well as nice free-form and pattern layouts. After you’ve finished designing your masterpiece, its just a simple tap and the layout is live on your homescreen! It’s that simple.

  HomescreenDesigner ne da posibilitatea de a accesa si o sectiune de Homescreen-uri incarcate de catre utilizatori din propriile terminale, astfel ca ne putem inspira din creatiile altora pentru a ne face Springboard-ul mai frumos. Tweak-ul este disponibil la pretul de 2$ in repo-ul BigBoss al Cydia.