CES 2014: Belkin prezinta Crock-Pot Slow Cooker – o oala pentru gatit controlata folosind un iPhone

  Belkin, unul dintre cei mai cunoscuti producatori de accesorii pentru terminale mobile, este prezent la CES 2014 cu o gama larga de produse menite a se interconecta cu smartphone-uri sau tablete. Printre ele se afla si Belkin Crock-Pot Slow Cooker, un produs dezvoltat in colaborare cu compania Crock-Pot, iar in mare vorbim despre o oala pentru gatit care poate fi controlata folosind un iPhone. In esenta, aplicatia pentru iOS ne permite sa controlam temperatura de gatire, durata perioadei de gatire, ne permite sa inchidem Crock-Pot-ul cand suntem plecati de acasa, ne ajuta sa setam remindere pentru a schimba temperatura sau timpul de gatire si nu doar atat.

The Crock-Pot Smart Slow Cooker is the first smartphone controllable slow cooker, which allows you to adjust the cooker’s settings from anywhere giving you greater flexibility and control over life’s unexpected moments. Receive reminders, change the cooking time, adjust the temperature or check the status of your dish while you are away through the WeMo app and come home to a perfectly cooked meal whenever you want it, even if you have to work late or practice runs over schedule.

  Belkin Crock-Pot Slow Cooker va fi disponibila in primavara acestui an la pretul de 100$, insa nu va fi singurul produs electrocasnic controlat folosind un iPhone. Separat de acest produs, cei de la Belkin pregatesc lansarea unei masini de cafea si a unui umidificator, ambele putand fi controlate in totalitate folosind aplicatii pentru terminale mobile, insa deocamdata pentru ele nu se cunosc preturile in baza carora vor fi comercializate.