Prima Pagina accesorii CES 2014: OKIDOKEYS inlocuieste cheile cu o aplicatie pentru iPhone (Video)

CES 2014: OKIDOKEYS inlocuieste cheile cu o aplicatie pentru iPhone (Video)

[vimeo 82072461 w=580&h=370]

  De ani de zile diversi producatori incearca sa promoveze incuietorile automate care pot fi controlate folosind iPhone-uri sau terminale Android, iar la CES 2014 OKIDOKEYS a fost prezentat in aceeasi idee. Vorbim despre un set de incuietori pentru usi care pot fi blocate/deblocate folosind aplicatii disponibile pentru iPhone si nu numai. Terminalele noastre se conecteaza la aceste incuietori prin intermediul unei conexiuni Bluetooth, insa ele au integrate si chip-uri radio, astfel ca un smartphone poate fi inlocuit cu un card de acces, sau chiar o bratara.

  Aplicatia pentru iOS ne permite sa generam mai multe conturi care pot fi utilizate pentru a debloca incuietoarea pentru anumite persoane, astfel ca putem da oricand oricui acces la casa noastra. Partea interesanta este ca prin intermediul acestor conturi putem stabili ca accesul sa se faca doar intre anumite ore sau zile, astfel ca nimeni nu va putea intra in casa la un alt moment. OKIDOKEYS vor fi disponibile luna aceasta la preturi incepand de la 179$, insa desigur ca nu sunt singurele de pe piata.

 • Romeo Mihociu

  Pare interesant.
  Ma tenteaza achizitia.
  P.S. Sti cumva si altii (ziceai in articol…)?

 • Explicit nu, dar ii gasesti pe Google.

 • Chatagra

  Cine are impresia ca aceste incuietori ofera un plus de securitate sa se gandeasca si ce se intampla daca se ia curentu sau se defecteaza chip-ul de rf .In plus vor aparea tot felul de metode de exploatare a acestor incuietori.

 • Daniel C.

  Nu ofera deloc un plus de securitate, ci un plus de comoditate. Iar daca “se ia curentu”, cu toate ca sigur are baterii, sau se defecteaza chip-ul, scoti frumos cheia din buzunar si descui usa. 🙂