CES 2014: Orbotix Sphero 2B este prezentat oficial (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oWENXpMUP4c&w=580&h=370]

  Anul trecut v-am vorbit despre Sphero, o minge mecanica pe care oricine o putea controla folosind un iPhone si o aplicatie pentru iOS. Produsul celor de la Orbotix s-a dovedit a fi foarte popular in lumea intreaga, atat de popular incat anul acesta la CES 2014 Sphero 2B a fost prezentat. In imaginea de mai sus puteti vedea noul produs si vorbim despre un ansamblu complet diferit care poate fi controlat folosind aceleasi terminale mobile. Sphero 2B este construit dintr-un policarbonat dur, ofera posibilitatea de a inlocui rotile/capacele acestora si nu doar atat.

  Partea interesanta este ca Sphero 2B are o viteza de 4.2 metri pe secunda si este extrem de silentios, deci il puteti ghida rapid catre orice colt al casei voastre fara ca vreo alta persoana sa stie. Dispozitivul poate fi utilizat inclusiv cu unele jocuri ce au realitate augmentata implementata, insa numarul acestora este foarte redus, asa ca nu va asteptati la cine stie ce. Desi este prezent la CES 2014, Sphero 2B va ajunge pe piata abia in toamna acestui an si va avea un pret de vanzare de 100$.

Articolul precedentp0sixspwn jailbreak 1.0.5 update este disponibil
Articolul următorCES 2014: Holi – lampa controlata folosind un iPhone (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.