Prima Pagina iOS 6.1.3 p0sixspwn jailbreak 1.0.5 update este disponibil

p0sixspwn jailbreak 1.0.5 update este disponibil

  p0sixspwn jailbreak pentru Windows a fost lansat acum o saptamana de zile de catre un grup international de hackeri, el oferind posesorilor de PC-uri cu acest sistem de operare sa efectueze jailbreak tuturor terminalelor care ruleaza iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 si iOS 6.1.5. In cursul noptii trecute atat versiunea pentru PC, cat si cea pentru Windows a programului au fost actualizate, ele rezolvand unele probleme de functionare pe Mac-uri, adaugand suport pentru OS X Snow Leopard si cam atat.

  Noile versiuni nu par sa rezolve vreo problema a jailbreak-ului si nu trebuie folosite din nou pentru a face jailbreak. Puteti descarca p0sixspwn de aici, iar un tutorial de jailbreak gasiti aici.

  • radu

    salut! merge decodarea cartelei cu tichete SAM?

  • Marius

    Un tutorial pentru instalare ios 6.1.3 pe un iphone 3gs la care nu am cartela operatorului si in momentul de fata am 5.1.1 activat cu redsn0w si am incercat sa intalez 6.1.3 cu redsnow si snowbreeze dar nu am reusit din cauza erorilor si nu pot instala decat versiunea oficiala care imi schimba baseband-ul si nici nu il pot activa.va multumesc! Precizez ca am nevoie de jailbreak pt ultrasnow, posixpwn nu face jailbreak dak nu este activat.