CES 2014: Parrot Jumping Sumo – producatorii AR Drone prezinta o noua jucarie interesanta pentru posesorii de terminale mobile (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3LZgTgI0REk&w=580&h=370]

  In cadrul CES 2014, producatorii Parrot AR Drone au prezentat audientei un o noua jucarie interesanta telecomandata de catre terminale mobile, ea fiind denumita Parrot Jumping Sumo. Dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai sus, cei de la Parrot au decis sa renunte la ideea de a aduce acum un nou quadricopter pe piata, ei producand in schimb un robot cu roti capabil de a fi ghidat oriunde prin casa, dar si de a face salturi spectaculoase aproape pe oriunde doriti voi. Parrot Jumping Sumo are la baza doua roti cauciucate controlate de un motor puternic, un sistem cu arc ce permite propulsarea sa la o inaltime de pana la un metru, si aici se opresc informatiile despre partea mecanica.

  Separat de acestea, Parrot Jumping Sumo are integrata o camera frontala QVGA capabila sa inregistreze orice se afla in fata sa, dar si doua LED-uri care ilumineaza terenul din fata camerei, astfel ca ar trebui sa puteti inregistra imagini decente in aproape orice fel de conditii. Noul produs poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii pentru iPad si a unei conexiuni Wi-Fi daca va aflati la maxim 50 metri de el, are integrat un accelerometru si un giroscop pentru a isi mentine stabilitatea, iar autonomia sa de 20 de de minute ar trebui sa va ofere destul timp de joaca. Nu se stie deocamdata la ce pret va fi comercializat Parrot Jumping Sumo, insa probabil va fi mai ieftin decat AR Drone-ul.

3 COMENTARII