CES 2014: Pebble Steel – noul smartwatch compatibil cu iPhone-urile (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OYnOW-W9epo&w=580&h=370]

  Va spuneam in cursul acestei zile ca la CES 2014 au aparut primele imagini cu o noua versiune a smartwatch-ului Pebble si iata ca in aceasta seara compania l-a prezentat oficialPebble Steel este denumirea noii versiuni a smartwatch-ului, el beneficiind acum de o noua curea din metal, insa in rest veti avea parte de acelasi smartwatch pe care il stiati deja. Desi cei de la Pebble au testat diverse prototipuri cu ecrane colorate si alte componente interne, in final se pare ca s-a ales pastrarea vechiului hardware care s-a dovedit a avea succes si a fi functional.

  Pebble Steel va avea un pret de 250$ si va fi disponibil in continuare cu vechiul model care va costa 150$, noul produs fiind conceput pentru a atrage un nou segment de utilizatori catre companie. Practic cei de la Pebble s-au gandit ca un model al smartwatch-ului care ar avea un design high-end i-ar ajuta sa atraga un nou segment de consumatori si s-au decis sa produca Pebble Steel care pentru 100$ in plus va ofera o curea din metal si un design usor diferit. Pastrand ecranul de 1.26 si autonomia bateriei de pana la 7 zile, Pebble Steel are un profil mai elegant si dimensiuni mai mici, poza de mai jos prezentand cat se poate de clar diferentele dintre cele doua produse.

  Atat Pebble Steel, cat si Pebble vor putea utiliza noul App Store care va fi lansat in perioada imediat urmatoare, iar noul produs va fi disponibil in magazine in viitorul apropiat. Am apreciat intotdeauna Pebble-ul deoarece oferea o functionalitate foarte buna la un pret foarte bun, iar prin acest model compania nu poate decat sa atraga si mai multi utilizatori spre platforma sa.

4 COMENTARII