iWatch Sport si iWatch Designer sunt testate de Apple, sunt rezistente la apa si iata de design au

  iWatch, celebrul smartwatch Apple care va fi lansat in cursul acestui an, va fi disponibil pentru utilizatori in doua modele distincte, care vor avea cel mai probabil design-uri diferite. Apple testeaza in momentul de fata doua modele ale iWatch, unui denumit Sport si dedicat celor care fac fitness sau diverse exercitii fizice, celalalt avand denumirea Designer, fiind facut pentru oamenii care nu au asemenea activitatii si sunt concentrati mai mult pe aspect.

iWatch Sport

  iWatch Sport este testat in momentul de fata de catre diversi atleti importanti din SUA, dupa cum v-am spus deja inca de ieri, el avand o forma dreptunghiulara cu o curea din cauciuc. Design-ul acestei versiuni a iWatch este similar cu cele ale multor altor smartwatch-uri prezente in momentul de fata pe piata, iar acest lucru nu este chiar atat de obisnuit pentru o companie care pune accent foarte mare pe design.

iWatch Designer

  iWatch Designer are in schimb un profil metalic, probabil similar cu cel al Pebble Steel, el fiind testat de catre alte personaje importante din America. Exact precum in cazul modelului sport, nici acest iWatch nu are un design extraordinar, el fiind similar cu cel al diverselor smartwatch-uri prezente deja pe piata, insa exista o mare posibilitate ca Apple sa il fi “ascuns” intr-o “carapace” obisnuita pentru a nu-si dezvalui planurile.

  Ambele modele ale iWatch au touchscreen si ambele sunt rezistente la apa, iWatch Sport fiind capabil sa monitorizeze: presiunea arteriala, bataile inimii, temperatura corpului, temperatura exterioara, presiunea atmosferica, nivelul de oxigen din sange si desigur are integrat un compas. Se pare ca ambele modele ale iWatch au spatiu de stocare de 8 GB si au functii ale iPod, noul produs putand inlocui complet iPod-ul aflat pe moarte.