ATENTIE la iOS 7.0.5 si iOS 7.1 beta 3

  Saptamana trecuta v-am prezentat un avertisment facut de catre intretinatorul celui mai popular repo al Cydia, el avertizand utilizatorii sa aiba grija la iOS 7.0.5 care urmeaza sa fie lansat in viitorul apropiat. Saptamana aceasta va aduc din nou in atentie avertismentul, spunandu-va ca Apple poate lansa aceasta versiune a iOS in orice moment, fara vreo problema. Existenta unui jailbreak pentru iOS 7 este o problema foarte mare pentru Apple, iar compania incearca sa securizeze rapid iOS -ul sau, asa ca update-urile pot aparea oricand.

  Au trecut deja mai bine de doua saptamani de la lansarea evasi0n7 si Apple a avut timp sa descopere toate exploit-urile utilizate pentru a inlatura masurile sale de securitate asa ca iOS 7.0.5 poate fi lansat oricand, chiar daca nu astazi sau maine. Desi efectuarea unui jailbreak va protejeaza de un OTA Update accidental, nu va protejeaza si de update-urile accidentale facute prin iTunes, asa ca trebuie sa aveti grija. Partea buna este ca Apple va semna SHSH-uri pentru iOS 7.0.4 in orele imediat urmatoare lansarii iOS 7.0.5, deci un restore poate fi facut oricand, daca sunteti rapizi.

  Chiar daca am vorbit doar despre iOS 7.0.5 pana acum, iOS 7.1 beta 3 va trebuie evitat in aceeasi masura cand va fi lansat, chiar daca in acest caz nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu update-urile accidentale.