Prima Pagina accesorii CES 2014 – TrewGrip este cea mai neobisnuita tastatura pentru iPad (Video)

CES 2014 – TrewGrip este cea mai neobisnuita tastatura pentru iPad (Video)

5

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rUtO15phOb0&w=580&h=370]

  TrewGrip este o tastatura “revolutionara” prezentata in cadrul CES 2014, ea fiind conceputa ca o alternativa pentru tastaturile virtuale ale tabletelor, ele parand a fi insuficient de productive, cel putin pentru producatori. In aceasta idee, ei s-au gandit sa produca o tastatura QWERTY care se conecteaza prin Bluetooth la tabletele iPad, insa nu arata precum o tastatura clasica, ea avand un design similar unui acordeon si nu unei tastaturi wireless asemanatoare celor disponibile acum pe piata.

  TrewGrip permite introducerea unei tabelte care au pana la 5.3 inch latine, adica inclusiv tablete iPad Mini, le tine in loc folosind o serie de ventuze, tastatura fiind pozitionata in partea dorsala, cu corespondente in partea frontala. Partea interesanta vine abia acum, deoarece va trebui sa utilizati tastatura fara a vedea butoanele, insa in partea frontala a caracsei aveti LED-uri care va indica tasta pe care ati apasat-o, asa ca veti sti tot timpul daca atingeti butoanele corecte sau nu.

  Producatorii tastaturii sustin ca utilizatorii au nevoie de pana la 8 ore pentru a atinge o eficienta de 95% in procesul de tastare si cei experimentati pot scrie pana la 130 de cuvinte pe minut, insa totul depinde de indemanarea fiecaruia.TrewGrip va fi disponibila pentru livrare spre sfarsitul acestui an la un pret de achizitie de 250$.

Articolul anteriorATENTIE la iOS 7.0.5 si iOS 7.1 beta 3
Urmatorul articolCES 2014: ZTE BlueWatch – o copie aproape fidela a Pebble
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.