Nitrous creste viteza de accesare a paginilor web din interiorul aplicatiilor

  Nitro Javascript este un sistem conceput de catre compania Apple special pentru Safari si aplicatiile native ale iOS in ideea de a le oferi capacitatea de a incarca rapid orice pagini web pentru utilizatori. Desi Safari beneficiaza de sistem, majoritatea aplicatiilor terte din App Store, inclusiv browserele din Google Chrome sau aplicatia Facebook, nu beneficiaza de el, insa un tweak al Cydia numit Nitrous rezolva problema. Instaland acest tweak veti putea activa sistemul Nitro Javascript pentru aceste aplicatii, inclusiv aplicatia iDevice.ro, si veti naviga mult mai rapid in paginile web incarcate de catre ele.

Unlock the Nitro JavaScript engine to give your apps a speed boost. Normally, Nitro is only available to Apple apps such as Safari and iBooks. Nitrous lets you grant this access to other apps. Nitro dramatically improves JavaScript performance in WebKit-heavy applications like Chrome and Facebook.

  Nitrous este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

5 COMENTARII

  1. L-am instalat pe i5, 7.0.4 si nu mi-a crescut deloc viteza, din contra, mi se pare ca se misca mai greu decat inainte, l-a mai testat cineva?

  2. ACEST SOFT DUCE LA O MARE INSTABILITATE A TELEFONULUI !!!
    pe iphone 5S se inchidea des idevice.ro dar si alte aplicatii ce folosesc internet iar din cand in cand telefonul se restarta
    pe iphone 5 pe langa inchiderea subita a unor aplicatii se inchidea uneori telefonul cu totul