Prima Pagina aplicatii RingMasker transforma aspectul iconitelor din iOS 7

RingMasker transforma aspectul iconitelor din iOS 7

  RingMasker este un skin disponibil in repo-ul ModMyi al Cydia din cursul noptii trecute, iar el are rolul de a modifica substantial design-ul iconitelor concepute de catre Apple pentru iOS 7. Stiti ca Apple ne ofera iconite patrate cu colturi rotunjite pentru aplicatiile instalate in iOS 7, insa RingMasker le transforma pe toate in cercuri cu un inel care le inconjoara. Skin-ul isi aplica modificarile imediat dupa instalare pentru toate aplicatiile prezente in Springboard si functioneaza indiferent de aplicatie.

An Icon Mask that gives your icons a circular look with a slight bit of depth! This is not a theme, only a skin that I created.

  RingMasker este disponibil in repo-ul ModMyi al Cydia.

 • Marian

  Nu functioneaza pe iPhone 5C

 • Toth Ovidiu

  Mie nu imi merge pe un iPhone 5s 64gb neverlock cumparat nou din state cu soft 7.0.4, defapt nimic ce am incercat prin winterboard nu mi a mers, am incercat si sa reinstalez cydia substrate si tot degeaba…Zaone pana la urma merge sau nu winterbordul? Sau ce trebuie sa fac? Am tot incercat solutii de pe net dar fara rezultat

 • Hanor Radu

  Nici mie nu imi merge pe iPhone 5S 16Gb, WinterBoard are o eroare. Pe iPhone 4, 7.0.4 cu jailbreak, merge perfect tema si WinterBoard. Care este explicatia?

 • Toth Ovidiu

  explicatia este ca winterboard nu a fost updatat pt 5s si ipad air sau procesoarele de 64 pana astazi 12.01 de aia nimic nu a mers…