iPhone 6 – cum arata un iPhone Apple cu ecran de 4 7 si 5 inch comparat cu iPhone 5S?

  Zilele trecute ati vazut o imagine in care se presupune ca ar fi prezentata o carcasa a iPhone 6, sau iPhone Air, ea dand foarte clar de inteles ca Apple ar testa iPhone-uri cu ecrane mai mar de 4 inch. Pana acum s-a zvonit ca Apple ar testa cu partenerii sai prototipuri ale iPhone care au ecrane de 4.7 si 5.7 inch, iar un cititor al iDevice.ro a facut imaginea de mai sus pentru a ne demonstra cum ar putea arata un asemenea terminal. In imagine aveti o reprezentare cat se poate de apropiata de realitate a unor iPhone-uri cu ecrane de 4.7 si 5 inch, ele fiind comparate cu iPhone 5S-ul care are un ecran de 4 inch.

  Avand in vedere ca vorbim despre o comparatie aproximativa, va puteti face o idee in legatura cu modul prin care Apple ar putea mari diagonala iPhone-urilor sale, ecranul urmand a creste in dimensiuni, atat in inaltime, cat si in latime. Desi in cazul iPhone 5 Apple a crescut dimensiunea ecranului doar in inaltime, nu si in latime, in cazul iPhone 6, sau iPhone Air, cred ca Apple va fi fortata sa creasca dimensiunea in ambele planuri, altfel utilizatorilor le-ar fi aproape imposibil sa utilizeze terminalul usor, forma sa fiind neobisnuita.

  Desi cu doi ani de zile in urma imi venea greu sa cred ca Apple ar putea produce iPhone-uri cu ecrane mai mari de 4 inch, toate informatiile aparute in ultimele luni ma fac sa cred exact contrariul.

Thanks to Daniel D.