Prima Pagina BigBoss SelectiveReading ne permite sa selectam care contacte afla cand le citim mesajele...

SelectiveReading ne permite sa selectam care contacte afla cand le citim mesajele trimise prin iMessage

0

  SelectiveReading este un tweak lansat in cursul anului trecut in Cydia si actualizat in aceasta seara pentru a fi compatibil cu iOS 7, iar cu ajutorul sau putem manipula functia aplicatiei iMessage care trimite read receipts pentru mesaje. Read Receipt-urile le spun interlocutorilor nostri cand noi citim un mesaj trimis de catre ei, insa din pacate iOS-ul nu ne permite sa selectam daca dorim ca toate contactele sa primeasca recepit-uri, sau doar unele. Ei bine acest tweak implementeaza aceasta functie si printr-un meniu de setari ne da posibilitatea de a primi o notificare prin care suntem intrebati daca un anumit contact trebuie sa primeasca read receipts sau nu.

Compatible with iOS 5 and 6.  SelectiveReading gives you fine-grained control over who receives iMessage read receipts. You can choose a default setting of Yes, No or Ask, and override this setting for selected contacts.

Features:

  • iCloud syncing of per-contact settings (via Contacts)
  • Fast editing from standard Contact screens
  • Supports all iMessage apps (Messages, biteSMS, IntelliScreen X, Messages+…)

No new icons are added to your home screen – you can configure SelectiveReading in the Messages section of the Settings app.

  Tweak-ul are un meniu de setari in Settings>Messages, permite sincronizarea setarilor cu iCloud si este compatibil atat cu aplicatia Messages, cat si cu BiteSMS, IntelliScreenX, Messages+ si alte aplicatii terte din CydiaSelectiveReading este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.