SelectiveReading ne permite sa selectam care contacte afla cand le citim mesajele trimise prin iMessage

  SelectiveReading este un tweak lansat in cursul anului trecut in Cydia si actualizat in aceasta seara pentru a fi compatibil cu iOS 7, iar cu ajutorul sau putem manipula functia aplicatiei iMessage care trimite read receipts pentru mesaje. Read Receipt-urile le spun interlocutorilor nostri cand noi citim un mesaj trimis de catre ei, insa din pacate iOS-ul nu ne permite sa selectam daca dorim ca toate contactele sa primeasca recepit-uri, sau doar unele. Ei bine acest tweak implementeaza aceasta functie si printr-un meniu de setari ne da posibilitatea de a primi o notificare prin care suntem intrebati daca un anumit contact trebuie sa primeasca read receipts sau nu.

Compatible with iOS 5 and 6.  SelectiveReading gives you fine-grained control over who receives iMessage read receipts. You can choose a default setting of Yes, No or Ask, and override this setting for selected contacts.

Features:

  • iCloud syncing of per-contact settings (via Contacts)
  • Fast editing from standard Contact screens
  • Supports all iMessage apps (Messages, biteSMS, IntelliScreen X, Messages+…)

No new icons are added to your home screen – you can configure SelectiveReading in the Messages section of the Settings app.

  Tweak-ul are un meniu de setari in Settings>Messages, permite sincronizarea setarilor cu iCloud si este compatibil atat cu aplicatia Messages, cat si cu BiteSMS, IntelliScreenX, Messages+ si alte aplicatii terte din CydiaSelectiveReading este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.