Hipjot – o aplicatie care ne permite sa scriem peste 100 de cuvinte pe minut folosind o tastatura in stilul Swype (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jTecUnSgHXw&w=580&h=370]

  Desi compania Apple nu permite modificarea totala a tastaturii virtuale a iOS-ului, aplicatii cu tastaturi diferite pot fi publicate in App Store, iar Hipjot este una dintre ele. In ideea de a aduce in iOS o tastatura in stilul Swype, dezvoltatorul aplicatiei Hipjot a conceput o tastatura care ne permite sa scriem peste 100 de cuvinte pe minut folosind swipe-uri. Aplicatia este conceputa pentru a inregistra rapid orice fel de notite si poate fi utilizata cu doua maini, ea ajutandu-se de calendarul disponbil in iOS pentru a ghici cuvintele pe care dorim sa le scriem.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DIGMWeevyg4&w=580&h=370]

  Aplicatia ne permite sa scriem cuvintele normal, dar sa folosim si swipe-uri in timpul utilizarii cu doua maini, asa ca un utilizator iscusit poate scrie texte cu pana la 120 de cuvinte pe minut, tastatura Swype oferind utilizatorilor o medie de scriere de 50 de cuvinte pe minut. Spre deosebire de Swype, tastatura implementata in Hipjot poate fi utilizata cu ambele maini si permite trecerea de la modulul swipe la cel standard in timp real. Problema este ca aceasta tastatura trebuie implementata de catre dezvoltatori in propriile aplicatii cu ajutorul unui SDK, pe care creatorul Hipjot il va pune la dispozitia celor interesati.

Hipjot is a slick notes app, featuring a unique slide keyboard that lets you input words SUPER fast, letting you reach 70-90 words per minute with ease. Beats writing on paper for sure. ONLY ENGLISH LANGUAGE & ALPHABET IS SUPPORTED AT THE MOMENT. It’s just like typing normally (especially when using two fingers), except you don’t have to tap the screen everytime you want to type letters that are next to each other. Words like “awesome”, “sweden”, “suppose” and “seriously” become so much faster to type. 

We’ve always wanted a notes app that lets you write down things quickly, provides really good management (tags/folders etc), allows taking in voice/photos, that’s also secure. This is it.

  Aplicatia este momentan indisponibila in App Store Romania si nu permite scrierea rapida de texte in limba romana, insa daca sunteti interesati de ea, o puteti gasi aici.

1 COMENTARIU