MultiIconMover+ te ajuta sa multi multiple iconite simultan si nu doar atat

  MultiIconMover+ este versiunea pentru iOS 7 a unui tweak lansat cu mai bine de un an de zile in urma in Cydia, iar cu ajutorul sau putem muta multiple iconite simultan in Springboard si nu doar atat. Tweak-ul ne ofera posibilitatea de a selecta multiple aplicatii ale Springboard-ului, prin meniul de stergere a aplicatiilor, si le putem muta in orice pagina dorim printr-un simplu gest de tragere. Mai mult decat atat, tweak-ul ne da posibilitatea de a selecta inclusiv aplicatii din foldere pentru a le muta, asa ca nu avem limitari din acest punct de vedere.

Icon Moving Made Easy! Moving icons one at a time is a pain. With MultiIconMover+, you can move multiple icons at once, making rearranging icons a simple – perhaps even fun – task. Tap the icons you want to move. Switch to the page or folder you want to move them to. Press the Home button. Move multiple icons between pages. Move multiple icons in and out of folders.

  Desi functionalitatea MultiIconMover+ este limitata doar la actiunile descrise anterior, dezvoltatorul tweak-ului intentioneaza sa implementeze in optiunea de a muta multiple foldere, de a seta un numar de aplicatii care sa fie automat mutate si multe altele. MultiIconMover+ este disponibil in repo-ul BigBoss al Cydia la pretul de 1$.