Iata cum poti debloca orice iPhone, iPad sau iPod Touch folosind doar o apasare a butonului Home

  V-am spus deja de cateva ori ca functia Touch ID care permite deblocarea iPhone 5S prin simpla apasare a butonului Home mi se pare a fi una dintre cele mai bune lucruri implementate de catre Apple. Desi aceasta functionalitate este disponibila numai pe iPhone 5S, deoarece inlaturarea codului de siguranta si deblocarea se face prin scanarea amprentei, voi puteti obtine exact acelasi lucru pe orice alte iDevice-uri. Totul se face cu ajutorul tweak-ului ByPass, dar si a plugin-ului Activator, ele functionand in tandem pentru a va ajuta.

 

  Pentru inceput trebuie sa setati in cod de siguranta pentru iDevice-ul vostru in Settings>General>Passcode, apoi trebuie sa instalati tweak-ul ByPass din Cydia. Dupa aceea mergeti in Settings>Activator>At LockScreen>Single press/Short Hold si alegeti ByPass din sectiunea Currenty assigned to. Dupa urmarea pasilor, de fiecare data cand veti apasa o data butonul Home/veti tine apasat butonul Home o secunda in LockScreen, terminalul vostru ca vi deblocat.

  Procedura functioneaza chiar si daca aveti notificari vizibile in LockScreen.

10 COMENTARII

  1. De ce cand vreau sa instalez activator ma obliga sa instalez si rocket bootstrap?Daca a aparut cydia substrate de ce mai trebuie rocket bootstrap?

  2. Este ok, functioneaza pe i5 ios 7.0.4, insa nu poti vizualiza mail-uri. Cel putin la mine apare aceasta problema, avand mail-ul de servici pe tel.
    Cu bine…

  3. L-am bagat si eu si imi da toate jocurile la
    Lvl 0 si daca dau sa ia salvarile din game center merge pana reintrunin joc si tot asa.

  4. creaza probleme pe iphone 5, nu mai pot intra in email, nu pot citi emailuile…imi arata email si imi scrie lipsa expeditor si nu deschide nici un email.