Prima Pagina iOS 7.1 iPhone, jailbreak, iPad, aplicatii, decodare, App Store iOS 7.1 permite in sfarsit stergerea OTA Update-urilor descarcate in iPhone, iPad...

iOS 7.1 permite in sfarsit stergerea OTA Update-urilor descarcate in iPhone, iPad sau iPod Touch-uri

12

  Lansarea iOS 7 printr-un OTA Update a generat pentru Apple un numar extrem de mare de reprosuri din partea utilizatorilor care desi nu doreau noua versiune a sistemului de operare au aflat ca update-ul a fost descarcat automat in terminale. Practic iDevice-urile au descarcat singure aceste update-uri, care ocupau pana la 3 GB de spatiu in unele cazuri, si daca nu erau instalate, ocupau spatiu inutil in terminale. Apple nu oferea nici posibilitatea de a bloca descarcarea automata, nici posibilitatea de a sterge fisierele, insa incepand cu iOS 7.1 lucrurile s-au schimbat.

  Dupa cum puteti vedea deja in imaginea de mai sus, compania Apple ne permite sa stergem fisierele descarcate pentru OTA Update fara prea mult efort. Prin intermediul meniului Settings>Usage>Show All Apps putem efectua aceasta procedura, fisierele unui OTA Update fiind afisate acolo sub denumirea versiunii de iOS lansata de catre Apple. Optiunea va fi disponibila pentru toti utilizatorii de indata ce iOS 7.1 va fi oferit oficial, insa deocamdata nu aveti optiuni de acest gen, nici macar prin jailbreak.