Prima Pagina iOS 7.1 iPhone, jailbreak, iPad, aplicatii, decodare, App Store iOS 7.1 permite in sfarsit stergerea OTA Update-urilor descarcate in iPhone, iPad...

iOS 7.1 permite in sfarsit stergerea OTA Update-urilor descarcate in iPhone, iPad sau iPod Touch-uri

  Lansarea iOS 7 printr-un OTA Update a generat pentru Apple un numar extrem de mare de reprosuri din partea utilizatorilor care desi nu doreau noua versiune a sistemului de operare au aflat ca update-ul a fost descarcat automat in terminale. Practic iDevice-urile au descarcat singure aceste update-uri, care ocupau pana la 3 GB de spatiu in unele cazuri, si daca nu erau instalate, ocupau spatiu inutil in terminale. Apple nu oferea nici posibilitatea de a bloca descarcarea automata, nici posibilitatea de a sterge fisierele, insa incepand cu iOS 7.1 lucrurile s-au schimbat.

  Dupa cum puteti vedea deja in imaginea de mai sus, compania Apple ne permite sa stergem fisierele descarcate pentru OTA Update fara prea mult efort. Prin intermediul meniului Settings>Usage>Show All Apps putem efectua aceasta procedura, fisierele unui OTA Update fiind afisate acolo sub denumirea versiunii de iOS lansata de catre Apple. Optiunea va fi disponibila pentru toti utilizatorii de indata ce iOS 7.1 va fi oferit oficial, insa deocamdata nu aveti optiuni de acest gen, nici macar prin jailbreak.

 • Patronu’

  Se gandira si ei in sfarsit la asta…Dar de pe 6.1.3 cu jailbreak cum pot sterge?

 • YooCata

  Stai sa inteleg… Eu am versiuni OTA ale iOS in telefon in momentu asta ? Am dat cateva restore-uri cu back-up … Deci nu am un restore curat

 • symplu

  Doamne, care sunt cuvintele alea interzise, ca innebunesc … !?

 • Marian

  Din cate stiu p0sixspwn blocheaza ota update pe ios 6.1.3 si celelalte versiuni compatibile

 • Lucian

  Marian – doar Evad3rs7 blocheaza OTA Update!

 • Marian

  Nu e adevarat. iH8snow a zis:
  Oh yeah, forgot to mention… The p0sixspwn untether automatically removes OTA Daemons. So don’t worry about OTA auto downloading, etc.

 • Cristi

  @symplu, suntem in doi, îți împărtășesc frustrarea

 • Firicel

  @Patronu cu Software Update Killer din cydia.

 • Da, imi pare rau, dar din pacate lista de cuvinte filtrate este necesara. In dimineata asta am gasit 500 de comentarii in spam de la diversi boti, printre ele se regaseau zeci de comentarii de-ale voastre. Fara lista de spam ar fi fost 2000 de comentarii si n-as fi stat sa trec prin zeci de pagini ca sa sortez manual comentariile voastre de cele ale botilor, asa ca multe dintre cele spuse de voi s-ar fi pierdut. Nu pot renunta la filtru deoarece exista prea multi tarani care n-au invatat acasa cum sa se comporte in lume, pe de alta parte nu pot publica nici lista de cuvinte interzise pentru ca baietii care fac spam ar schimba cuvintele si nu s-ar rezolva nimic.
  In concluzie, dati vina pe cei care se plictisesc facand spam inutil.

 • Fabb

  Asta inseamna ca daca dam update de pe 7.0.4 la 7.1 prin OTA o sa putem revenii la 7.0.4 cand o sa vrem?

 • GAGS

  Gresit zaone, exista un tweak in Cydia numit “Software Update Killer” care blocheaza OTA.

 • @GAGS: Din cate stiu eu, nu e compatibil cu iOS 7 inca.