Prima Pagina iPad Iata care au fost cele mai utilizate smartphone-uri si tablete in 2013...

Iata care au fost cele mai utilizate smartphone-uri si tablete in 2013 si cat trafic au consumat ele

  Actix este o companie specializata pe dezvoltarea de software menit sa monitorizeze felul in care sunt utilizate terminalele mobile, iar recent ea a publicat un studiu privind utilizarea iDevice-urilor in SUA si Europa. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, iPhone 4S, iPhone 5 si iPhone 4 se plaseaza in prima pozitie in ceea ce priveste navigarea pe internet, ele fiind urmate la foarte mare distanta de catre principalele terminale Samsung. In top regasim si iPhone 3GS sau iPad 2, restul intrarilor fiind dominate de catre Samsung si Blackberry, HTC One si HTC One X gasindu-si loc printre ele.

  In ceea ce priveste traficul de internet consumat de catre aceste terminale, iDevice-urile se plaseaza din nou pe primele pozitii, la distanta foarte mare de terminalele Samsung, un lucru despre care am tot auzit in ultimii ani. In medie cel mai utilizat iDevice a consumat cate 15 MB in fiecare ora a anului 2013, aceasta rata de utilizare afectand serios retelele operatorilor de telefonie mobila din SUA, dar si din Europa.

  Studiul a fost desfasurat de catre cei de la Actix prin monitorizarea utilizarii terminalelor mobile de catre subiecti participanti la actiune.

 • Catalin

  Acestea nu sunt date la nivelul real adica sunt numai date de la subiecti in realitate daca ar fi fost ar fi cu mult mai mici cifrele de la iphone,ipad,samsung etc.Chiar si asa tot iphone-urile ar fintre primele locuri,dar primele locuri ar fi in america iphone si europa android.

 • Ionut

  deci la al doilea tabel ar trebuii sa consume cat mai putini mega nu ? ca sa fie buni

 • Vlac

  @Ionut cred ca al doilea tabel se refera ce telefon a utilizat cel mai frecvent internetul consumand mega

 • Claudiu Daniel

  BB continua sa se mentine pe pozitii …interesant cum inca BB are atatia fani in ” functiune ” !! :)) Si I4 dupa aproape 4 ani la fel ….

 • Ionut, ăsta nu e tabel cu performanțele, ca să te hotărăști tu ce telefon să-ți iei, ci e graficul cu consumul de date într-o oră.