Prima Pagina evasi0n7 evasi0n7 si o problema destul de deranjata care afecteaza iPhone, iPad si...

evasi0n7 si o problema destul de deranjata care afecteaza iPhone, iPad si iPod Touch-urile

  Instaland evasi0n7 pe iPhone 5S cu iOS 7.1 beta 2 am aflat ca primul restart avea sa fie si cel din urma pentru build-ul instalat in terminalul meu, un restore fiind necesar pentru a readuce lucrurile la normal. Din pacate acea prima problema s-a dovedit a fi de fapt preambulul uneia mult mai mare, evasi0n7 avand probleme enorme in a reporni un iPhone, iPad sau iPod Touchcu iOS 7.1 beta. Practic terminalul incearca sa reporneasca, uneori, chiar si de cateva zeci de ori pana reuseste, solutia de jailbreak fiind conceputa destul de prost din acest punct de vedere.

  Din pacate aceeasi problema o au si unii utilizatori care ruleaza alte versiuni ale iOS 7, terminalele pornind greu dupa un reboot, mai multe incercari fiind necesare. Practic terminalul este resetat, marul apare pe ecran apoi dispare si reapare intr-o succesiune repetata, care intr-un final duce la o pornire normala. Din pacate nimeni nu a gasit deocamdata o rezolvare pentru problema, cei de la Evad3rs nu par deranjati de catre ea, asa ca daca intampinati problema aceasta dupa jailbreak, veti sti ca ea nu are rezolvare.

 • NicKel

  destul de naspa, s-o zic intr-un mod elegant…

 • Pepsi

  Din ce-am obeservat pe iPhone 5 cu IOS 7.0.4, timpul de boot normal dupa restore: 24 secunde. Dupa Jailbreak 28 de secunde, dupa prima rulare a Cydia: 32 de secunde, dupa instalare Activator cu toate pachetele sau dupa alte citeva tweak-uri, CCToogles sau iFile, timpul de boot este de 33-34 de secunde. Erorile de care spui se pot vedea apoi in log-ul din Settings/General/About/Diagnostics&Usage/Diagnostics&Usage Data. Sint cazuri in care erorile au aparut de la primul boot dupa Jailbreak si cazuri cind totul ruleaza ok fara erori, desi boot time e semnificativ mai mare. Acelasi gen de erori am vazut si la p0sixspwn jailbreak pentru iOS 6.1.4.

 • Iulian A.

  aceeasi problema si pt. p0sixspwn jailbreak, am i4 soft 6.1.3 cu p0sixspwn jailbreak si cand ii dau reboot uneori are nevoie de 2 incercari pt a se deschide, alteori trebuie sa-l inchid fortat si sa il deschid, mentionez k nu am avut rabdare sa-l las mai mult timp sa vad ce se intampla, am preferat sa-l inchid fortat si s-a deschis.

 • Lucian

  Daca totul a fost facut ca la carte,boot-ul la iph5S este mic,eu personal il folosesc Jb fara probleme!

 • mesterik

  Asa ceva am patit prima data cand am facut jb cu evasi0n7 ios 7.0.4 dupa care atrebuit sa fac restore.
  off topic:Aveti idee cum pot instala xsellize? Imi da eroare apt….etc. dar daca dezinstalez modmyi merge instalat iar daca incerc sa instalez modmyi dupa xsellize la fel eroare apt…etc. am incercat cu ifile sa sterg in var/lib…. si degeaba, daca stie cineva vre-o rezolvare?
  Scz de off topic.

 • Pepsi

  Normal ca la i5S boot time sa fie mai mic. Procesorul e mai puternic… Probleme mele au disparut (sper) dupa 4-5 restore/jailbreak… Si atentie daca faceti back-up la IOS 7.1 Beta 3 (poate si la celelalte versiuni Beta), si apoi vreti sa reveniti la IOS 7.0.4. Eu am avut surpriza sa-mi spuna iTunes ca “the backup cannot be restored to this iphone because the software on the iphone is too old”. Am ales un back-up mai vechi, iTunes mi-a spus ca sint back-up noi in calculator, am apasta pe butonul de newer back up si l-a instalat pe ultimul, insa nu complet… Cellular data cu zero usage si ceva contacte lipsa… asa ca am repus un back-up compatibil cu 7.0.4.

 • Pepsi

  @mesterik Poate ai instalate prea multe “sources”. Sterge alta, nu modmyi si vezi daca poti instala xsellize.

 • Daniel C.

  Tocmai ce am facut restore la un iPad 2 cu 7.0.4 jb. Daca nu vor rezolva problema, cred ca multi vor renunta la jailbreak.

 • Studebaker

  Nicio problema la reboot pe I5s, iOS 7.0.4, cu o gramada de tweak-uri instalate. Am verificat acum si cold boot-ul dureaza maxim 8-10 secunde. N-am fost nevoit sa fac niciun restore, insa jailbreak-ul initial a fost 1.0.2 si nu 1.0.

 • Attila

  @zaone mai ai loc pentru inregistrare de UDID ?

 • Pepsi

  Cred ca sint multe de pus la punct de ambele parti… de Apple si Evad3ers sau de ceilalti dezvoltatori. JailBreak-ul mai are nevoie de imbunatatiri, tweak-urile sau alte aplicatii din Cydia la fel. Si nici IOS 7.0.4 nu e inca stabil si complet functional, are inca bugs, springboard crashes si fara JB. Iar evasi0n7 abia a aparut si e inca in “lucru” probabil. Si poate nici JB nu mai e ce-a fost, dupa explozia de smartphone-uri pe Android, care depasesc iPhone ca hardware.

 • laur

  dar ce vroiati sa fie valabil pana la ios9 ? cand aparuse ptr iphone 5 doar 6.0.1 timp de 1 an a fost ok atunci? sa zicem mersi ca am avut ocazia de a vedea ios7 jb.

 • Pepsi

  Nicicum nu-i bine. 🙂 Nu era JB pe IOS7, toata planeta-l astepta nerabdatoare. Cind apare? Ce face evad3rs? De ce nu spun nimic? Acum creeaza probleme si e deranjant. Si pina la urma… pe interfata de la evasi0n7 scrie “We don’t think there will be any problems, but we can’t make any guarantees,” the evad3rs team writes. “Use evasi0n 7 at your own risk.” 🙂

 • @Attila:Da, mai sunt.

 • Robert

  Mai e o problema. Telefonul se inchide inainte sa ajunga la 15%-10% din baterie ma termina psihic. Cand am nevoie de el se inchide. Minunat!

 • mesterik

  7. Pepsi
  Posted January 15, 2014 at 2:22 PM

  @mesterik Poate ai instalate prea multe “sources”. Sterge alta, nu modmyi si vezi daca poti instala xsellize.

  Am incercat pepsi, problema este ca are ce are cu modmyi si nu inteleg deci una fara cealalta merg dar amandoua nicidecum.

 • Gianidiamond

  Iphone 5s,cu jb 7.0.4 functioneaza OK 🙂

 • Aeen

  iPhone 4 cu 6.1.3 si JB
  La mine repor.neste dupa 6min , iar cand o face , imaginea clara este afisata doar pe jumatate de ecran , iar restul este un plin cu franturi de imagini si culori care se aprind si se sting aleatoriu.
  reusesc sa il stabilizez cu un respring , dar acesta il fac prin aproximarea butoanelor, deoarece ecranul touch este normal, pe tot ecranul !..si nu este sincronozat cu imaginea clara mica afisata in stanga sus . am instalat mai multe tweak-uri din cydia inainte de prima repor.nire si nu am stat sa le dezinstalez!
  Poate a mai patit si altcineva

 • E cel mai probabil legata de tweak-uri problema, sigur unele nu sunt 100% compatibile intre ele.

 • Aeen

  Da cu siguranta .. dar nu e deranjant atat timp cat nu opresc iphonul 🙂 …prima data am transpirat putin :)) poate ca o sa le dezinstalez si revin cu rezolvarea ( sa vad care face problema)
  Multumesc pentru raspuns !

 • Pepy

  Salut, am si eu o probleme cu un 4s , versiune 7.0.4, am instalat evasi0n7 pe el dar nu mi se schimba iconita de la evasi0n in cydia si am urmat toti pasii!!, ma poate ajuta cineva?