Google ocupa prima pozitie in topul celor mai buni angajatori ai anului 2014

  Anual cei de la Fortune genereaza un top al celor mai buni angajatori americani, iar pentru anul 2014 compania Google ocupa prima pozitie. Desi pentru unii acest lucru nu va fi absolut deloc surprinzator, compania Apple nu apare in top 100 cei mai buni angajatori, insa surprinzator este faptul ca nici Facebook nu face parte din lista. Compania Apple nu a facut parte nici din lista publicata anul trecut, un numar mare de angajati plangandu-se de-a lungul anilor de stresul unui job in cadrul Apple, dar si de secretomania si problemele de colaborare dintre diversele departamente.

What makes it so great? Google’s stock climbed past $1,000 in 2013—a boon for Googlers, all of whom are stockholders. CEO Larry Page urged them to be “audacious,” especially in philanthropy. Google donates $50 for every five hours an employee volunteers. Last year a new program sent employees to Ghana and India to work on community projects.

  In cazul celor de la Google vorbim in general numai despre laude, compania americana reusind sa creeze un mediu de lucru in care foarte multa lume incearca sa intre, acelasi lucru fiind spus de multe ori si despre Facebook. In ciuda laudelor aduse companiei creatoare a celei mai mari retele de socializare de pe glob, Facebook nu apare in top 100 si acest lucru probabil va surprinde destule persoane. Anul trecut Tim Cook milita pentru imbunatatirea conditiilor de munca din business-urile americane, insa se pare ca exista inca mult de lucru chiar in “curtea” sa.