Prima Pagina aplicatii SwipeDown aduce un mod nou de a inchide aplicatii in task switcher-ul...

SwipeDown aduce un mod nou de a inchide aplicatii in task switcher-ul iOS 7

  SwipeDown este un nou tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar prin intermediul sau putem implementa un mod cu totul nou de a inchide aplicatiile active in background in iOS 7. Daca Apple ne obliga sa inchidem aplicatiile facand un swipe de jos in sus in task switcher-ul din iOS, acest tweak ne permite sa inchidem aplicatiile facand un swipe de sus in jos. Practic tweak-ul inverseaza gestul care trebuie efectuat pentru inchiderea aplicatiilor, Apple evitand sa ne ofere mai multe optiuni pentru aceasta procedura.

For iOS 7 only. SwipeDown allows you to swipe down to kill apps in the iOS 7 app switcher. By default this gesture is restricted. Just swipe down on the app page/card/snapshot to kill the app. Swipes on multiple app views are not currently supported. This will be included in future updates.

  SwipeDown este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Khaan

  Mult mai practic swipe-ul stock !

 • Khaan

  Eu astept ceva gen zephyr…sa nu mai stresez butonul home de cate ori intru in task mngr.

 • Vlad Cristi

  Va recomand CCSettings care implementeaza in Control Center un toggle care inchide, prin simpla apasare, toate aplicatiile din background.Pe langa acesta si celelalte toggle-uri pentru trafic, 3G etc. mai sunt disponibile 2 toggle-uri: unul pentru lock device si celalalt pentru home button.E cel mai util tweak pe care il am si e gratis.

 • sorin_dm

  @Khaan : de ce nu folosesti Activator ? 🙂

 • Khaan

  @sorin_dm: Folosesc, dar numai pentru a inchide aplicatiile. Ca sa intru in task manager foloseam butonu’ home.