ayecon (iOS 7) – probabil cea mai complexa si mai frumoasa tema a Cydia

  ayecon (iOS 7) este versiunea pentru iOS 7 a celebrei teme ayecon, una dintre cele mai complexe si mai frumoase teme concepute vreodata pentru iDevice-urile noastre. Fiecare iconita si textura conceputa pentru aceasta tema a fost gandita pentru a fi cat se poate de aproape de perfectiune, atentia acordata detaliilor fiind neobisnuit de mare pentru un dezvoltator de teme, insa tocmai acest lucru face ayecon (iOS 7) atat de grozava si de apreciata de catre sute de mii de utilizatori.

In ayecon, every icon shares its own little story and every detail is surreal from the wood texture in the Photos’ icon, green felt in Game Centers’ icon, to the leather texture in the notes’ icon. ayecon comes preloaded with everything that you’ll ever want in a theme from over 100+ customized icons and auto-app mask (App Store and Cydia icons) to some user interface modification. Once you use this theme, converting back to stock just won’t be the same.

ayecon comes preloaded with:

  • Auto-app mask for App Store apps
  • 100+ re-designed icons
  • Gorgeous new (classic) dock
  • 9 beautiful high-resolution wallpapers
  • Status bar icons
  • SMS bubble enhancement
  • PSD file (to create your own icons using ayecon’s style)

  ayecon (iOS 7) are disponibile peste 100 de iconite personalizate pentru aplicatiile instalate in iOS 7, are un sistem care aplica automat “masti” pentru iconitele din App Store sau Cydia, insa vine “la pachet” si cu wallpaper-uri care asa o puna in valoare. Tema modifica inclusiv interfata aplicatiilor, intr-o anumita masura si implementeaza clasicul dock al iOS-ului, asa ca veti avea parte de o schimbare cat se poate de frumoasa pentru terminalul vostru.

  ayecon (iOS 7) este disponibila la pretul de 3$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

2 COMENTARII

  1. Daca nu o aveam deja cumparata de anul trecut nu mai dadeam banii pe ea acum. Nu stiu nu se mai potriveste deloc cu interfata iOS7…pe iOS 6 imi placea foarte mult era cea mai frumoasa dar acum pe interfata asta noua e ca nuca-n perete.