Basemark OS II permite compararea performantelor smartphone-urilor iOS si Android OS

  Benchmark-urile reprezinta pentru multi posesori de smartphone-uri un punct de cotitura in alegerea unui terminal mobil, performantele masurate de catre aceste programe avand puterea de a schimba opinia utilizatorilor in legatura cu un dispozitiv sau altul. In ideea de a ajuta utilizatorii interesati de smartphone-uri sa aleaga mult mai usor un terminal mobil iOS sau Android OS, cei de la Rightware au lansat Basemark OS II, o aplicatie pentru iOS, Android OS sau Windows Phone care permite compararea rezultatelor dispozitivelor care ruleaza aceste sisteme de operare.

Basemark OS II is a cross-platform “all-in-one” benchmark that evaluates the overall performance of smartphones and tablets for easy comparison. The benchmark covers a comprehensive suite of tests and produces an objective overall score as well as breakdown of each tested area, including system, memory, graphics, web browsing and camera. It is a benchmarking application that runs on virtually any device powered by Android, iOS or Windows Phone operating system. Basemark OS II enables easy quantification of overall device performance and comes with integrated online comparison service, Power Board.

  Basemark OS II permite o mult mai simpla comparare a rezultatelor obtinute de catre terminalele mobile in testele concepute de catre dezvoltatori pentru a verifica performantele dispozitivelor, iar in viitor multe dintre review-uri se vor baza pe ea. Aplicatia Basemark OS II este disponibila gratuit in toate magazinele de aplicatii in care a fost lansata, asa ca o puteti descarca oricand.

Pretul initial:
Numele:
Basemark OS II

Gratuit

s





Developer: Rightware Oy
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: Basemark OS II is a cross-platform “all-in-one” benchmark that evaluates the overall
performance of smartphones and tablets for
easy comparison. The benchmark covers a comprehensive suite of tests and prod…


Dimensiunea aplicatiei este: 42.4 Mb


1 COMENTARIU