PhoneSoap Charger iti incarca iPhone-ul in timp ce-l curata de microbi (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oxqewHdmzn4&w=580&h=370]

  PhoneSoap Charger este un produs interesant disponibil de ceva vreme pe piata, el fiind capabil sa ne incarce iPhone-urile, sau orice alt tip de smartphone, in timp ce le curata de microbi. In clipul video de mai sus aveti o scurta prezentare a produsului despre care vorbim si practic el foloseste razele ultraviolete pentru a inlatura orice fel de microbi de pe suprafata terminalelor noastre. Dispozitivul are implementate LED-uri care indica starea de incarcare/curatare a dispozitivelor noastre, el oprind automat procesul de curatare dupa o anumita perioada de timp.

The two UV-C lamps in PhoneSoap Charger produce a very specific wavelength of light which encompass your phone and pass through the cell walls of bacteria and virus to impair their DNA. Once the DNA is compromised, the cells die and can no longer cause infections or disease. The best part, PhoneSoap Charger kills “SuperBugs” that have developed resistance to the chemicals and antibiotics that used to be effective. Let there be light!

  O curatare completa a oricarui smartphone dureaza pana la 4 minute, timp in care majoritatea microbilor existenti pe suprafata terminalelor noastre sunt eradicati, totul fara ca dispozitivele sa fie stricate. PhoneSoap Charger  este disponibil pentru achizitie la pretul de 50$ de aici.