Era iOS 7 UI – o tema conceputa de un roman care modifica total interfata iOS 7, inclusiv pe cea a aplicatiei Facebook

  Era iOS 7 UI este o tema lansata in cursul noptii trecute in Cydia, iar ea a fost conceputa pentru a modifica in totalitate interfata iOS 7, inclusiv cea a aplicatiilor sau a meniurilor. In afara modificarii tuturor iconitelor aplicatiilor native din Springboard, Era iOS 7 UI modifica interfata aplicatiilor native, pe cea a aplicatiei Facebook, pe cea a meniului prin care pot fi partajate diverse informatii din iDevice-urile noastre si daca va uitati la imaginea de mai sus, veti afla ca dezvoltatorul este, cel mai probabil, roman.

This package has a few ui that i could theme and i hope many will be add in the future sow in order to all those ui change you need to manually delete the cashe sow for that you need to open ifile and go to: var /mobile /Library /Cashes /com.apple.UIStatusBar /images and delete all the fildes inside the images folder then go to winterboard and select again the theme and respring. For any kind of problems let me know. When winterboard will be update again i will add more.

  Era iOS 7 UI este disponibila in repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia, iar pentru a modifica interfata aplicatiei Facebook va trebui sa instalati si pachetul Era Facebook.

7 COMENTARII

  1. Cu toata sinceritatea si fara sa jignesc, dar e foarte slaba din punct de vedere calitativ. Fonturi prost alese si grafica jalnica!

  2. vai de mine..accesul la tweakuri ar trebui dat doar alora cu adevarat talentati….este oribila @-) fiecare departament al vreunui producator de telefoane, au cate o somitate in materie de design, concepte, patternuri, trenduri, reguli de culori complementare etc. DESIGN-ERI tata! asa se cheama. Nu orice neica nimeni care vine si face cate o tema d-asta si complet neoptimizata, dar mai ales URATA CU CRENGI. iar treaba asta cu fonturile nu o inteleg. Cu cat este mai neprofesional fontul, cu atat mai mult este folosit. Dejectii in Cydia.

  3. lucrez la o tema de ceva vreme dar nu mia trecut pein cap sa folosesc acest desing e jalnic dar respect pe cei care le place