Prima Pagina Apple iOS 7.1 beta 4 si solutia de jailbreak evasi0n7

iOS 7.1 beta 4 si solutia de jailbreak evasi0n7

  iOS 7.1 beta 4 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple si in acest articol v-am prezentat toate noutatile pe care le veti descoperi in noua versiune a sistemului de operare. In ciuda aflarii noutatilor importante ale iOS 7.1 beta 4, exista totusi cateva neclaritati in legatura cu evasi0n7 si posibilitatea de a face jailbreak. Conform informatiilor aparute pana acum de la diversi hackeri, Apple ar fi reparat unele vulnerabilitati utilizate in evasi0n7, insa deocamdata nu se stie sigur daca toate exploit-urile au fost inchise sau nu.

  Cei de la Evad3rs refuza sa confirme sau sa infirme faptul ca Apple a blocat tot ceea ce au utilizat ei pentru a face jailbreak pentru iOS 7, insa ceea ce stim sigur este ca evasi0n7 nu este compatibil cu iOS 7.1 beta 4. Avand in vedere modificarile implementate de catre Apple, e putin probabil ca vreo modificare aplicata solutiei sa mai functioneze, cel putin in masura in care sa poata efectua un untethered jailbreak in aceleasi conditii, insa cu siguranta nu vom putea utiliza evasi0n7 pentru a face jailbreak pentru iOS 7.1.

  • Dany

    Si iar o luam de pa capăt ……

  • Cristi

    Bine spus @Dany. Partea buna e ca 7.0.4 e destul de stabil si lipsit de bug-uri. Cred ca o sa stam pe asta pana la ios 8

  • Marian

    eu nu stiu la ce ajuta acest jailbreak dar din cate am auzit nu e bun de nimic. e mai bine sa lasi idevice-ul sa-si faca el singur toate indatoririle fata de utilizator exact cum a plecat de la apple. De aceea IOS 7.1 nu va fi instalat pe nici un iphone, ipad sau alte idevice-uri care nu au jailbreak pana nu se va finaliza o versiune stabila sau cel putin una care sa nu farame aparatele.