Iata cum a reusit o familie sa-si recupereze tableta iPad folosind Find My iPhone

  Sistemul Find My iPhone al celor de la Apple a fost extrem de util in rezolvarea multor infractiuni si in descoperirea unui numar mare de persoane aflate in pericol, iar astazi va prezint povestea unei familii din Noua Zeelanda. Tableta familiei a fost furata din parcarea unui restaurant din Noua Zeelanda, iar cu ajutorul sistemului Find My iPhone ea a fost rapid localizata. Mergand catre locatie, familia a cerut ajutorul politiei, insa incercand sa rezolve problema pe cont propriu a intrat in respectiva locatie, speriind hotul care a fugit cu o masina parcata in apropiere.

  In acel moment tableta a disparut din iCloud, insa avand activ sistemul Find my iPhone, ea a fost introdusa rapid in Lost Mode, proprietarul ei trimitand un mesaj hotului spunandu-i ca tableta poate fi localizata si ca daca o va aduce intr-un anumit loc, politia nu va fi implicata. Fara a primi vreun raspuns, familia a fost rugata sa sune politia cand tableta va fi localizata din nou, acest lucru intamplandu-se in cursul noptii acelei zile. Mergand spre locatie si asteptand politia, proprietarul tabletei a fost sunat de hot care a afirmat ca ii va restitui tableta intr-o locatie neutra daca politia nu va fi implicata.

  Din pacate pentru el, politia a ajuns la locatie dupa terminarea convorbirii telefonice si a perchezitionat casa in care a fost localizata tableta, barbatul fiind arestat. Din fericire astfel de cazuri se intampla tot mai des, produse ale celor de la Apple fiind localizate rapid multumita sistemului Find My iPhone.