Prima Pagina aplicatii WhatsApp Messenger – aproape jumatate de miliard de utilizatori activi, intrece operatorii...

WhatsApp Messenger – aproape jumatate de miliard de utilizatori activi, intrece operatorii de telefonie in ceea ce priveste trimiterea de mesaje text

2

  WhatsApp Messenger este cea mai populara retea de mesagerie text din lume, aplicatia companiei fiind utilizata de peste 430 de milioane de oameni de pe intregul glob. Daca va uitati la imaginea de mai sus veti vedea ca aceasta cifra reprezinta o crestere de 115% a numarului de utilizatori fata de luna aprilie a anului trecut, numarul de mesaje trimise zilnic crescand in exact acelasi procent. Practic WhatsApp Messenger are aproape jumatate de miliard de utilizatori activi, insa partea interesanta vine abia acum.

  Conform unor statistici publicate cu o saptamana in urma, numarul de mesaje zilnice care trec prin serverele WhatsApp este mai mare decat numarul total de SMS-uri trimise zilnic pe intregul glob. Practic, pe toata planeta se trimit mai putin de 50 de miliarde de SMS/MMS-uri zilnic prin operatorii de telefonie mobila, WhatsApp Messenger devenind, cel putin teoretic, cea mai mare platforma pentru trimiterea de mesaje text. Datele sunt desigur neoficiale, insa analistii tind sa creada ca ele sunt adevarate si pentru WhatsApp vorbim nu doar despre o adevarata realizare, dar si despre un posibil record.

  WhatsApp Messenger este disponibila gratuit in App Store si ieri v-am invatat cum puteti trimite mesaje de pe PC-uri cu Windows sau OS X.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s

Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.8 Mb