Iata cum poti rezolva problema afisarii corecte a status bar-ului iOS 7 dupa aplicarea unei teme

  Desi saurik a actualizat Cydia Substrate si Winterboard pentru a permite utilizatorilor iOS 7 sa aplice teme dupa bunul plac pe propriile terminale, din pacate inca exista probleme destul de mari in ceea ce priveste utilizarea lor. Status Bar-ul este una dintre aceste probleme, ea impiedicand aplicarea corecta a temelor peste interfata sistemului de operare in anumite cazuri. Problema se manifesta din cauza sistemului de cache din iOS 7 si afecteaza doar anumite teme, insa partea buna este ca exista si o rezolvare, chiar daca ea este temporara.

  Accesand fisierele de sistem ale iDevice-ului vostru si stergand toate fisierele disponibile in /private/var/mobile/Library/Caches/com.apple.UIStatusbar veti reseta status bar-ul si dupa un respring veti rezolva problema. Din pacate la schimbarea temei exista posibilitatea sa va loviti de exact aceeasi problema, asa ca procedura va trebui repetata de fiecare data cand este necesar. Saurik nu a descoperit deocamdata o metoda de a face in asa fel incat toate functiile Winterboard sa fie active in orice conditii, asa ca alternative nu aveti.

3 COMENTARII

  1. Scuze pentru off topic. Iphone-ul meu mi-a fost furat(iphone 4, iOS 7) si din gresala i-am dat remove din contul de iCloud. Mai pot face ceva pentru a-mi indrepta gresala? Mentionez ca telefonul dupa ce mi-a fost furat a fost inchis.

  2. Am incercat si nu a mers asa. Insa exista un tweak free pe repo-ul insanelyi, numit StatusBarFix2, care merge perfect. Am scapat de statusbar-ul black in aplicatia camera de exemplu, sau intr-o poza. Mersi zaone!