Iata cum poti rezolva problemele privind afisarea de informatii in sectiunea Today a Notifications Center pentru iOS 7

  evasi0n7 este, probabil, cea mai problematica solutie de jailbreak lansata pana acum de catre hackerii echipei Evad3rs, ea generand numeroase probleme pentru utilizatorii care si-au facut curaj pentru a o incerca. Una dintre aceste probleme implica diverse tweak-uri ale Cydia si imposibilitatea de a accesa sectiunea Today a Notifications Center-ului pentru iOS 7, acolo noi avand informatii despre vreme, informatii despre intalnirile din Calendar, reminder-uri, informatii despre bursa si multe altele.

  Problema are legatura cu un fisier al iOS 7 care trebuie sters, iar daca urmati instructiunile de mai jos veti rezolva totul extrem de repede.

  1. Accesari fisierele de sistem ale iDevice-urilor voastre folosind iFile sau alt utilitar pentru PC.
  2. Navigati catre /var/mobile/Library/BulletinBoard si redenumiti fisierul SectionInfo.plist in SectionInfo.plist.bak, apoi efectuati un respring terminalului vostru.
  3. Dupa respring totul ar trebui sa functioneze normal, insa daca acest lucru nu se intampla, accesati sectiunea Notifications Center din aplicatia Settings si reactivati widget-urile pe care doriti sa le vedeti acolo. Optional puteti sterge si fisierul redenumit la pasul 2.

  Din pacate trebuie sa aveti grija ce tweak-uri instalati din Cydia pentru a evita probleme de acest gen.

Thanks to Robert M.