MovieTime – o aplicatie complexa pentru vizualizarea de continut multimedia in iOS 7 (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Mw76jip6ZbY&w=580&h=370]

  MovieTime este o aplicatie lansata in cursul noptii trecute in Cydia, iar ea aduce pentru noi un mod complet nou de a vizualiza continut multimedia si de a interactiona cu prietenii nostri in mediul social. Dupa cum puteti vedea deja din clipul video de mai sus, aplicatia are interfata impartita in doua segmente, unul care permite vizualizarea de clipuri video in partea superioara, cel de-al doilea permitandu-ne sa accesam website-uri sau retele sociale pentru a discuta cu prietenii si, eventual, a viziona impreuna acelasi continut multimedia.

Allowing you to Share and enjoy your media online with your friends! AT THE SAME TIME !! Watch and Share Youtube Links with your friends! Chat with Friends on FaceBook While Watching a movie or kicking back to some music. Built in Browser lets you Look up information on such sites as IMDB and Wikipedia. ALL WHILE YOU ARE ENJOYING YOUR MEDIA WITH YOUR FRIENDS!!! MovieTime also lets you Enter your own URL to your own Media!

  Aplicatia este capabila sa permita vizualizarea de clipuri video din aplicatia Vides, rularea de muzica prin aplicatia Music si vizionarea de poze din Camera Roll, insa in acelasi timp putem vizualiza clipuri video YouTube, sau de orice alta natura, aplicatia permitand introducerea de link-uri pentru clipuri Video. Practic ideea este de a ne permite sa vizionam continut multimedia impreuna cu prietenii si sa discutam despre ceea ce vedem, aplicatia fiind disponibila in Cydia la pretul de 3$.