Steve Jobs compara inventarea Mac-ului cu inventarea telefonului (Video)

  In weekend v-am prezentat un clip video in care va spuneam ca vedem pentru prima oara o inregistrarea ascunsa pentru mai bine de 3 decenii, ea prezentandu-ne prima demonstratie publica a Macintosh-ului. Ceea ce se ascundea in interiorul acestei prezentari este un comentariul al lui Steve Jobs in care fostul CEO al companiei Apple, care sustinea ca inventarea Mac-ului este comparabila cu inventarea telefonului. Desigur ca fostul presedinte al companiei Apple se referea la interfata sistemului de operare al calculatorului pe care il prezenta acolo si nu la dispozitiv in sine, insa comparatia pare destul de deplasata, daca privim la importanta inventarii telefonului si la cea a inventarii Mac-ului.

  Desigur ca Steve Jobs avea obiceiul de a face asemenea afirmatii care ridica multe sprancene in randul ascultatorilor si care mai tarziu ii atrag multe critici din randul analistilor americani si nu numai. Afirmatia sa poate fi ascultata la minutul 37.

3 COMENTARII

  1. Da, “beautiful hd black and white display” sau cum asemana pe ibm cu telegraful morse si mac-ul cu telefonul lui bell. Si iata-ne 30 ani mai tarziu cu aceleasi povesti rasuflate din partea lor si produse cu 30% profit. Ce pot sa le zic…la cat mai multi adepti