iSleepWell (iOS 7) te ajuta sa dezactivezi automat functia de telefonie a unui iPhone (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jMdMfW9yeXk&w=580&h=370]

  iSleepWell (iOS 7) este un tweak lansat in cursul acestei nopti in Cydia in ideea de a ajuta posesorii de terminale iPhone sa experimenteze un somn linistit fara a fi intrerupti de telefoane sau de mesaje inutile. Dupa cum puteti vedea deja din clipul video de mai sus, tweak-ul este conceput special pentru a activa automat AirPlane Mode-ul din iOS 7 in momentul in care terminalul este pozitionat cu ecranul in jos, tweka-ul folosind senzorii dispozitivelor noastre pentru a face distinctie intre pozitiile terminalului.

iSleepWell is useful to turn airplane mode ON when going to bed (for example) by just putting your iDevice beside you on the screen side. (face-down) It detects that position and turns off all radios.If your device does not switch while face down, try adjusting sensitivity towards 0%, then raise it again step by step to find the value that suit your needs.

  iSleepWell (iOS 7) are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings care ne permite sa alegem ca terminalul sa vibreze si sa recite un text in momentul activarii/dezactivarii AirPlane Mode, insa sensitivitatea senzorilor poate fi ajustata din exact acelasi loc. iSleepWell (iOS 7) este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.