Prima Pagina Apple Apple TV ar putea include un TV Tuner, un router WiFi si...

Apple TV ar putea include un TV Tuner, un router WiFi si posibilitatea de a rula jocuri

  Cu doar aproximativ o saptamana de zile in urma v-am spus ca Apple testeaza prototipuri ale unui Apple TV care ar putea rula jocuri si diverse alt tipuri de continut disponibil in App Store, sau intr-un magazin de jocuri. Intre timp noi informatii in legatura cu acest produs au aparut si ele confirma faptul ca Apple testeaza diverse prototipuri ale Apple TV, fiecare dintre ele cu diverse functii. Cei din Cupertino testeaza un produs care ar reprezenta o combinatie intre un Apple TV si un AirPort Express, micutul produs urmand a include un router care ar permite o interconectare rapida la el.

  Apple ar intentiona sa implementeze acest nou hardware in dispozitivul sau in ideea de a imbunatati stabilitatea si calitatea stream-urilor video facute folosind iDevice-uri, actualele versiuni ale Apple TV necesitand utilizarea unui router separat pentru a se conecta la o retea Wi-Fi. Separat de aceasta schimbare, Apple testeaza Apple TV-uri care permit utilizarea de iPhone-uri sau tablete iPad pentru a controla jocurile rulate prin intermediul sau, insa probabil si controllerele pentru iOS 7 vor putea efectua aceleasi functii.

  In final, se pare ca Apple ar fi interesata sa implementeze in Apple TV chiar si un tuner TV care ar permite conectarea unui cablu TV in ideea de a viziona orice fel de posturi TV ale oricarui operator de cablu. Desi toate aceste noutati sunt disponibile deocamdata doar cu titlu de zvon, implementarea lor pare usor credibila, mai ales ca Apple pare sa acorde tot mai multa importanta acestui produs.

 • games

  Da ma rog,ce nu inteleg eu este de ce as infige cabl;ul tv in apple tv ca dupa aia apple tv-ul sa transmita catre tv,nu ar fi mai simplu sa infig cablul tv direct in tv,lucru care il si fac?

 • Dani L.

  @games – exact asta vroiam sa intreb si eu! Chiar nu vad rostul ! Am card CI+ direct in TV. De ce sa bag prin Apple TV ?

 • ovi1602

  @games Ar permite transformarea unui monitor in TV

 • kelu88

  pai pun aceste optiuni din simplu fapt sa fie mai util,deaia! 😉 🙂

 • Stefan vlad

  Sau poate legarea lui la un proiector… Am avea un tv mare cat peretele 🙂

 • Stefan vlad

  Cand ar fii oare lansarea lui?

 • Pingback: Apple TV-ul face parte dintr-o noua promotie Apple care confirma indirect lansarea unui nou model | iDevice.ro()