MultitaskingGestures readuce functionalitatea Zephyr in iOS 7

  Zephyr a fost tweak-ul favorit a sute de mii de posesori de iDevice-uri, insa din pacate dezvoltatorul sau a decis ca nu il va actualiza pentru a il face compatibil cu iOS 7, asa ca in Cydia a fost lansat un inlocuitor numit MultitaskingGestures. Acest nou tweak al Cydia ne ofera posibilitatea de a inchide aplicatii facand un simplu swipe de jos in sus, ne permite sa trecem de la o aplicatie la alta facand un simplu swipe lateral, ne permite sa inchidem aplicatii facand pinch-uri si cam la aceleasi lucruri se rezuma inclusiv functionalitatea principala a Zephyr.

Compatible on iOS 7 and up. No iPad compatibility. Note: To allow for a swipe up gesture to close apps, control centre has moved to notification centre. Smooth, interactive multitasking gestures for the iPhone:

  • Swipe from the left or right side of the screen to switch between apps.
  • Swipe up from the bottom of the screen to quit the current app.

  Totusi, avand in vedere ca iOS 7 a fost implementat Control Center, va intrebati probabil cum veti accesa centrul de notificari daca un swipe de jos in sus va inchide o aplicatie, nu? Ei bine dupa instalarea acestui tweak, Control Center-ul va fi accesibil prin intermediul Notifications Center-ului, el avand dedicata o sectiune speciala in centrul de notificari din iOS 7. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, sectiunea de notificari ratate este inlocuita de Control Center-ul pe care nu il mai puteti accesa precum in trecut, asa ca va trebui sa faceti un compromis pentru a avea parte de aceasta functionalitate.

  MultitaskingGestures este disponibil la pretul de 1.5$ in repo-ul BigBoss al Cydia.