Prima Pagina Apple iPhone 6: panourile din sticla de safir ar putea permite o implementare...

iPhone 6: panourile din sticla de safir ar putea permite o implementare mai usoara a ecranelor mai mari de 4 inch

  Zilele acestea implementarea panourilor din sticla de safir in iPhone 6 reprezinta principalul subiect de discutie pentru multi si acest lucru are la baza faptul ca pentru Apple am vorbi despre o schimbare foarte importanta. Ecranele terminalelor iPhone 6 ar putea fi acoperite de o sticla mult mai dura si mai eficienta in protejarea de zgarieturi, insa in baza acestei implementari am putea vorbi si despre o modificare interesanta a structurii terminalului, modificare ce ar permite implementarea unui ecran mare fara a modifica semnificativ dimensiunile dispozitivului.

  Practic folosind acest nou panou de safir pentru intregul ecran, Apple ar putea renunta complet la butonul Home al dispozitivului in ideea de a ne oferi numai un sistem tactil de interactiune cu iOS-ul, cititorul de amprente urmand a fi implementat in ecran, sau sub ecran. Reununtarea la butonul Home ar permite alungirea ecranului si o eventuala latirea a sa pentru a creste diagonala si a nu creste semnificativ dimensiunile terminalului, astfel un ecran de 4.5 sau 4.7 inch ar putea fi inclus intr-o carcasa cu doar cativa milimetri mai lunga si mai lata.

  Desigur ca Apple nu a dat pana acum de inteles ca ar fi dispusa sa renunte la butonul sau Home si toate informatiile aparute de-a lungul timpului sugereaza faptul ca acest lucru nu se va intampla prea curand, insa ramane de vazut ce vor decide cei din Cupertino.

 • Sorin

  o Daaaaaaa 4.7″ la 126x64x7

 • alex alexandru

  un 4,7′ nu va face telefonul sa arate ca o paleta de tenis

 • seaman

  Serios ? Si cum va permite eliminarea butonului Home, o latire a ecranului ? Alte aberatii ?
  Un ecran de 4,7 are 63 mm latime fara bezel . iPhone 5s are 58 mm latime cu bezel gros .
  Inca nu a facut nimeni un telefon fara bezel si ma indoiesc ca va fi Apple primul . Deci se exclude un telefon de 4,7 fara o latime de minim 66 mm , in cel mai bun caz .
  Despre ce vorbim ?

 • Gianidiamond

  Ar fi pacat ca Apple,sa iasa pe piata cu o “caramida” gen 5″.De ce nu ar fi destul4,3″-4,5″? (e o parere doar:)

 • iPad4ever

  Iar in tot acest timp Samsugi a investit masiv intr-o noua fabrica de mase plastice

 • roger

  Se putea sa nu apara un hater sa vorbeasca despre Samsung? Nu se putea. Multa ciuda mai ai pe succesul lor, copile.

 • alex alexandru

  @iPad4ever +1
  :))) @roger un hater e unul care critica si urăște samsung(îmi e greu sa ii pronunți numele) pentru felul in care au creat niște palete de tenis 🙂

 • jeefo254

  Ce aveti fratie? Eu am doar un iPhone 5, primit cadou, dar daca aveam banii necesari imi luam si un S4 pentru ca e destul de jmecker 😀

 • alex alexandru

  E “mai smecher” si atât ca performanțele lasa de dorit…

 • Pingback: iPhone 6 - Apple confirma indirect utilizarea panourilor din sticla de safir pentru protejarea ecranelor | iDevice.ro()

 • Allex

  Ce bine! nu stiu cum faceau astia tablete pana acum, fara acest safir!