Prima Pagina Apple iPhone 6: panourile din sticla de safir ar putea permite o implementare...

iPhone 6: panourile din sticla de safir ar putea permite o implementare mai usoara a ecranelor mai mari de 4 inch

11

  Zilele acestea implementarea panourilor din sticla de safir in iPhone 6 reprezinta principalul subiect de discutie pentru multi si acest lucru are la baza faptul ca pentru Apple am vorbi despre o schimbare foarte importanta. Ecranele terminalelor iPhone 6 ar putea fi acoperite de o sticla mult mai dura si mai eficienta in protejarea de zgarieturi, insa in baza acestei implementari am putea vorbi si despre o modificare interesanta a structurii terminalului, modificare ce ar permite implementarea unui ecran mare fara a modifica semnificativ dimensiunile dispozitivului.

  Practic folosind acest nou panou de safir pentru intregul ecran, Apple ar putea renunta complet la butonul Home al dispozitivului in ideea de a ne oferi numai un sistem tactil de interactiune cu iOS-ul, cititorul de amprente urmand a fi implementat in ecran, sau sub ecran. Reununtarea la butonul Home ar permite alungirea ecranului si o eventuala latirea a sa pentru a creste diagonala si a nu creste semnificativ dimensiunile terminalului, astfel un ecran de 4.5 sau 4.7 inch ar putea fi inclus intr-o carcasa cu doar cativa milimetri mai lunga si mai lata.

  Desigur ca Apple nu a dat pana acum de inteles ca ar fi dispusa sa renunte la butonul sau Home si toate informatiile aparute de-a lungul timpului sugereaza faptul ca acest lucru nu se va intampla prea curand, insa ramane de vazut ce vor decide cei din Cupertino.